expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 4. huhtikuuta 2013

Vår dag..fashion tv vs. lastenohjelmat

Lucalla ollut tänään touhu torstai. Olen ollut ehkä hieman laiska aloittaa missään leikkiryhmässä Lucan kanssa. Suomessa eri juttu, olisin paljon aktiivisempi, mutta täällä en vain ole saanut aikaiseksi. Ehkä olen liian vaativa, millaisten ihmisten kanssa haluan olla...kävin nimittäin muutaman kerran suomenkielisessä muskarissa täällä Zürichissa. Nämä suomalaiset mamma jaksoi sitten katsella ylhäältä alas minua sen tunnin ajan. Tunti kun loppui, lapset ja äidit siirtyivät leikkihuoneeseen jossa sitten kaiken maailman juoruilu alkoi. Ei mun pala kakkua! Ehkä tuomitsin liian nopeasti, mutta ilmapiiri oli silloin vaan niin pinnallinen. Moni saa minusta helposti ylimielisen kuvan vain katsomalla minua, vaikka hymyni onkin maailman ystävällisin. Nojoo...tänään oltiin sitten englanninkielisessä play&learn groupissa, joka on tarkoitettu 10-16 kk lapsille. Jäi hyvä fiilis ;) Meinaan aloittaa muskarin myös siellä:) Laulan Lucalle paljon ja minusta on hirmu tärkeää että lapsi saa rytmitajun jo pienestä asti.                  
                                          <3 GRATTIS CELLA PÅ FÖDELSEDAGEN <3

10 kommenttia:

 1. Heii vain, ei ihan liity tähän postaukseen, mutta tuli vain mieleeni tyylikkäästä lookistasi jälleen, että olisitko voinut tehdä postauksen zürichiläisestä katumuodista? :) tiedän, että voi olla hiukan hankalaa kun liikut pienen lapsen kanssa, mutta olisi mukava kuulla mielipiteesi katumuodista siellä. Olen itse asunut useammassa maassa, myös Sveitsissä, ja minusta on ihana verrata ihmisten pukeutumista eri paikoissa. Että jos vain joskus ehdit ja jaksat niin tuossa olisi pieni toive!

  Mukavaa loppu viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii vain takas :) ihan täytyy kiittää tästä ehdotuksesta. Toteutan tämän, mutta ajan kanssa :). Kaikille muillekkin tiedoksi. Otan mielelläni vastaan ehdotuksia teiltä.

   Hyvät vloput!

   *Hugs*

   Poista
 2. Voisitko kertoa suosikki blogeistasi? mitä tykkäät itse lukea?

  VastaaPoista
 3. Mieheni tyon vuoksi olen ollut ulkosuomalaisena kotiaitina useammassa Euroopan maassa ja olen tallakin hetkella. Kokemuksesta voin sanoa, etta ne suomi-mamma-ryhmat ei ole aina oikein soveliaita nuorille aideille. Tulin aidiksi 20-vuotiaana ja sain ekan lapsen kanssa kovasti kyrailya muilta ulkosuomalaisilta mammoilta leikkiryhmissa. Muutenkin tuntui etta yleensa aina se sama piiri pyori, samat aidit kavivat yhdessa ravintolassa viikottain, oli yhteista kirjakerhoa ja jos sua ei kiinnostanut muu kuin se aiti-lapsi-toiminta niin olit sitten todella ulkopuolinen ja ei-tervetullut.

  Itsekin olen loytanyt tallaiset kansainvaliset leikkiryhmat mukavimpina, vaikkei sitten suomea paase puhumaan mutta ainakin jotain kontaktia ja sosialisoitumista :)

  Tsemppia teille <3 Monet tuttavat ihastelevat ja kadehtivat kun muuttaa Suomesta ulkomaille, mutta eivat ajattelekaan kuinka raskasta tallainenkin elama ainakin aluksi on. Kaikki suhteet pitaa rakentaa alusta alkaen ja ei oo mitaan muuta tukiverkkoo kuin oma mies...
  Mutta kylla se paremmaksi muuttuu kun loytaa edes muutaman mukavan ystavan ja keksii tekemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, harmi, mutta totta se on että minäkin koen kansainvälisten ilmapiirin paljon lämpimämmäksi.

   Kiitos tsempeistä <3 Samoin sinnekkin, missä ikinä oletkaan:). Myös se mitä sanoit siitä kun muuttaa Suomesta maailmalle :D...vaikka kuinka olisikin aktiivinen sosialisoitumisen suhteen, niin ei se helppoa ole ja se vie aikaa. Varsinkin jos sulla ei ole mitään sosiaalista ryhmää, jossa kaikki on samassa tilanteessa. Täällä mä olen täysin yksin. Sit kun ei väkisinkään jaksa frendailla, jos ei vaan nastaa. Mutta olen muutaman hyvän ystävän kyllä täältä saanutkin, joiden kanssa uskon että Suomessakin olisi natsannut. Jos lähdet opiskelemaan tai töihin niin paljon helpompi saada kontaktit. Sitä on myös alkanut arvostaa eri tavalla Suomea <3

   Hyvää kevättä!

   xx

   Poista
 4. heei, ompas ketterä ja motorisesti lahjakas poika, kertakaikkiaan!! :D Ja minäkin suosittelisin sinua olemaan kieluummin kansainvälisessä kuin homehtuneessa suomi-mamma-seurassa! Saat paljon enemmän irti kun menet rohkeasti omiesi, eli nuorten ja energisten seuraan, jätä tylsät kotirouvat omaan arvoonsa! Olet ihanan rehellinen, avoin, positiivinen ja aktiivinen nuori äiti, hoidat lastasi mallikkaasti ja olet kaiken lisäksi vielä tyylikäs ja KAUNIS, eli luultavasti kaikkea sitä mitä nämä suomi-mammat EIVÄT ole, joten mä viittaisin kinttaalla heidän touhuilleen ja menisin omia menojani! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hei...hyvä riiminpätkä, ASIAA :)

   I like u :)

   Poista
 5. Suomalaiset naiset ja varsinkin äidit ovat niin kateellisia sinunlaiselle nuorelle kauniille ja hoikalle äidille, jolla on itsetunto huipussaan. Kun suomalainen nainen tulee äidiksi, muuttuu hän hyvin usein 10-vuotta vanhemmaksi mammaksi, äitiyden myötä. Ole ylpeä äidin roolistasi ja ihanasta mussukastasi, äläkä välitä tommosista tylsistä äideistä, vaan ole oma itsesi, niin löydät kyllä monta mukavaa äiti-lapsi kaveria. Ja hei...sun blogisi on aivan huippu:) Ihanaa vikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitää valitettavasti niin paikkaansa että suomalainen äiti muutttuu 10 vuotta vanhemmaksi ja unohtaa elää, unohtaa miehensä, unohtaa itsensä. Pitäisi olla ohjelma kun Rakas, Sinusta on tullut äiti! ;) Pitääkin omistautua lapsilleen, mutta rajansa kaikella. Ihminen voi hyvin ravitsee itsensä tasavertaisesti kaikella.

   Rentoo sunnuntaita :)

   Kiitos tosi paljon blogini kehumisesta :)

   Poista