expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

BATMAN

Mussuttelen rucolaa, tomaattia, mozzarellaa ja vähän kaikkea muutakin. Oikeastaan ahmin, ihan kuin olisi kiire syödä, mut kiljuva nälkä ja niin houkutteleva tarjoilu pöydällä et vaikea olla hidas. Huom! Minä olen valmistanut pöydän antimet :) kehun itseäni. Kehutteko te itseänne ääneen koskaan? Mä teen sitä usein..miksei ihmiset uskalla kehua itseään. Jos kerta mielessään ajattelee että hei onnistuimpa tässä, vitsi kun hyvännäköinen olen tänään, niin miksei sano sitä ääneen?! Minä en koe itseään kehumista ylimieliseksi..kehotan ihmisiä kehumaan itseään. Mitä vastapuoli ajattelee? No mieheni joka näitä kuulee usein ei ajattele oikeastaan mitään..mutta mietin sellaista puolituttua, jolle vaikka kehuisin jotain itsessäni tai tekemääni ihan spontaanisti, niin uskon että häntä ärsyttäis asia, vaikka hän olisi samaa mieltä, niin häntä ärsyttäisi se että niin avoimesti sallin itselleni hyvänolon tunteen ja vielä korostan sitä kehumalla itseäni. Mä kehun paljon muita ja siis kehut tulee täysin sydämestä, kehuja ei satele turhaan ellen tarkoita sitä mitä sanon. No joo, vähän pohdiskelua tähän syömisen ja lasin viinin väliin.

Syömisestä puheen ollen. Muistan kun olin päiväkodissa töissä ennen sosiaalipedagogiikka opiskelujani, niin lounasaikaan en ikinä syönyt ruokaa. Lasten kanssa syödään niin aikaisin, nopeesti ja sit se hässäkkä niin en vaan syönyt muuta kuin hedelmiä. Sit kahvihuoneessa vedin lasten päikkäreiden aikana liiankin usein Dallas pullaa. Se oli sitä aikaa kun pystyin aamupalaksi syömään karkkia tai wienerin kahvin kera. Juu, ja olin almost yhtä laiha. Epäterveellistä silti, onneksi tavat ovat muuttuneet.

Mallipoikani on seikkaillut Zürichin puistoissa ja terasseilla Batmanina. Oltiin Hannan ja pikku Viktorin kanssa Terassidrinkeillä ja aamupäivällä tehtiin pyöräily retki perheen voimin toiselle puolelle järveä.

Perjantaina nukutaan ensimmäistä kertaa uudessa kodissamme <3
7 kommenttia:

 1. Suomalaisetko kehuu itseään:) hahaha. Hyvin harvinaista. Sinä Didem olet kansainvälisestä perheestä ja varmaan jo pienestä pitäen tottunut kehuihin ja oppinut myös arvostamaan itseäsi ja ympäristöä. Vahvalla itsetunnolla pötkii pitkälle. Ihanaa Didem kun kehut itseäsi ja myös muita. Kehuja ei satele koskaa liiaksi. Ja hei muuten, sulla on makee fillari:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tnx...muuttopuuhissa ollut vlopun niin eipä ole täällä blogissa näkynyt mua. Fillari on tosi jees ja sillä on mukava polkea. Kiitos noista kivoista sanoista myös, ajattelin jo et nyt satelee varmaan paljon kommentteja kuinka olen itserakas ja liian ylpeä..perussetti joita ihmiset käyttää jos näyttää oman vahvan itsetuntonsa. Voi kun itsetuntoa saisi levitettyä kaikille, se on tärkein ase. Mun hartain toiveeni omalle pojalle olisi terve itsetunto. Ei anna kenekään talloa omille jaloilleen eikä myöskään tallo muiden, vaan kulkee just sitä omaa polkua jossa viihtyy.

   <3

   Poista
 2. <3 janoaa kuvia kodistanne, Se ei voi olla kuin ihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tyhjästä kodista vähän kuvia. Lisää myöhemmin...kun on koti valmis :)

   Poista
 3. hei, mitä kanaa käytät salaatissasi? voisitko mahdollisesti tehdä ohjeita salaatteihisi?:) näyttävät niin hyviltä. p.s kokeilin pinaatti-feta pasteijoita ja ai että niistä tuli super hyviä! Oon jo jaannut reseptiä muillekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei...tiitätkö kun se ei ole kanaa vaan mozzarella. Mietin, kun laitoin ton kuvan et vitsit ku näyttää kanalta, että pitäiskö mun kirjoittaa erikseen mitä siinä on. Joo laitan reseptejä mukaan postauksiin ja oikeastaan voisin kerätä reseptejä ja tehdä postauksen niistä pelkästään. Tossa salaatissa on siis ainoastaan rucolaa, tomaattia ja mozzarellaa (kätin sellasta yhtä klönttiä jonka sitten itse viipaloin). Uskon että mun salaateista tulee hyviä sen vuoksi että käytän runsaasti yrttejä ja mauseteita oliiviöljyn ja vinegretten lisäksi,plus sitten pähkinöitä, semeniä ja karpaloita. Kiva kuulla noista pasteijoista ja että sana mennyt eteenpäin ;) <3

   Poista
 4. oho, niinpä olikin mozzarellaa:D ei vitsit mua alko naurattaa kun katoin kuvaa uudestaan:D:D resepti postaus olis tosi kiva:) uusi asuntonne näyttää mahtavalta! sisustuskuvia odotellessa:) mukavaa maanantai päivää!:)
  -Nelli

  VastaaPoista