expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Tasty food

Avasin jääkaapin ja siellä ne kanafiileet/suikaleet kökötteli vielä. Kova nälkä..mitä sitä söisi?! Kanafileiden lisäksi otin jääkaapista ulos kasvikset ja muut ainekset joita siellä oli. Keittiöntasolle nostin siis paprikan, kesäkurpitsan, parsan, tomaattia, fetaa, ruokakermaa ja hunajaa. Ohuet kanafileet laitoin uunivuokaan nätisti vierekkäin ja päälle hieman oliiviöljyä ja suolaa. Sen jälkeen suikaloin paprikat ja kesäkurpitsan ja laittelin ne fileiden päälle. Maustoin seoksen basilikalla, rakuunalla, timjamilla ja yrttisekoituksella. Olette varmaan huomanneet että rakastan yrttejä, koska niistä saa hyviä makuja ruokaan. Sen miehenikin on oppinut ;)Yrtit kun on laitettu, niin kaadan ensiksi hunajaa fiiliksen mukaan kasvisten ja kanan päälle. Lopuksi kaadan ruokakerman.        Uuniin 220 asteeseen noin 30 minuuttia. Ai niin. lisäsin myös pinjansimeneiä vuokaan. Hyvää!!
        Huom! Ei saa olla liian arka yrttien ja mausteiden kanssa, suolan kanssa voi arkailla, mutta yrtit tuo   hyvin makua kunhan uskaltaa ripotella kunnolla.


                      Siinä yllä on lopputulos ja tuli kyllä hyvän makuista, en muuten postailisi ohjetta tänne :)
                      Lisukkeena meillä oli  leipää, tomaattia, fetaa, parsaa ja YKSI oliivi ..hahaha!


Nyt kauniita unia...mulla teekuppi kädessä ja Rakas, sinusta on tullut pullukka ohjelma mielessä. Eli sohvalle pötköttelee <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti