expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Tyyliniekan kokkikerho

 Tervetuloa muotinäytökseeni...




                                Sen verran rankkaa tää homma, et välillä pitää ottaa breikki lattialla..


Kiitti kun jaksoitte seuraa...nyt sitten asiaan, keittiöön tipsutellaan sisäballerinoilla jotka ovat tietenkin Marc Jacobsia ;)


*tipsuttelen*

Ensimmäiseksi pääsette tutustumaan minun vakkari välimeren kasvis hölynpöly sekoitukseen

Tarvitset yhden munakoison, paprikan, tomaattia ja linssejä.
Viipaloi ja paloittele kasvikset.
Vaikka munakoison pitäisi antaa kökötellä suolaisina, niin minä en sitä harrasta:) Voin kertoa että tulee yhtä hyvää ilman sitä imeytymisaikaa. Joten paloittelen ja lisään kaikki vaan pannulle oliiviöljyn kera. Oliiviöljyä lotraan kunnolla ja lisään paistamisen aikana. Pannulle myös reilusti suolaa niin saadaan makua. Lopuksi keitetyt linssit. 
Nomnomnom!
Kertokaa mulle mitä piditte jos joku meinaa kokeilla. Tämä on maukas ja tervellinen lisuke tai sitten noin vaan syötävänä. Kylmänä myös hyvää!


                                                    Kokkikerho jatkuu Lasagnella <3

Tarvitsette 400 g jauhelihaa, sipuli, 2 purkkia tomaattimurskaa, lasagnelevyjä, 9 dl maitoa, 5rkl voita, 1 dl jauhoja, suolaa, oreganoa, pippuria, basilikaa, 5 tomaattia, tuoretta basilikaa, 2,5 dl juustoraastetta.

Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää tomaattimurska ja kaksi tuoretta tomaattia paloiteltuina. Mausta lopuksi!

Maito-juusto kastike: Laita 5 rkl voita kattilaan sulaamaan. Lisää varovasti  jauhot. Sekoita koko ajan. Lisää hiljalleen maidot. Lopuksi juustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ota uunivuoka ja voitele se. Peittele pohja ohuella kerroksella maito-juustokstiketta. Lisää 3-4 lasagnelevyä. Siihen päälle jauhelihasekoitus ja sitten maito-juustokastike ja taas lasagnelevyt ja sama rumba. Minulla tuli yhteensä kolme kerrosta. Neljäs kerros oli vain lasagne levyjä ja siihen päälle tuoreita tomaattiaviipaleita, basilikaa ja juustoraastetta. 200 asteiseen uuniin ja siellä saa olla noin 40 min. Hyvää ruokahalua kaikille ;)






   Reilu annos ja tällä kertaa jopa 4 oliivia ;)


Lucakin liittyi seuraamme <3

Hyvät viikonloput! Olette ihania. Kiva kun lukijamääräni taas on noussut! Kiitos teille.

xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti