expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Laatuaikaa muuttolaatikoiden keskellä


Joka ilta olen nukahatanut kuin pieni tytön tylleröinen ja herännyt yhtä pirteänä. Mä en ole ollut täällä kanssanne paljoa, viikko sitten viimeksi :/ auts! Sori laiskuus, mut laiskaksi en kuitenkaan itseäni nyt kutsuisi. Just nyt on vaan paljon kaikkea menossa. Lucan seurasta olen nauttinut suunnattomasti kaiken hässäkän keskellä, hän on jo niin iso poika. Olen pakannut 38 muuttolaatikkoa tähän asti. Luca häärää aina siinä vieressä ja oikeasti se on vain ihanaa <3 ei hidasta mua eikä häiritse. Siis elämässäni ei ole tapahtunut mitään hurjaa. Brunssilla käytiin ystäväpariskunnan kanssa sunnuntaina. Lauantaina vedettiin Zürichin ehdottomasti parhaimmat pihvit. HUI ja NAMM!! Olen ollut supermama pojalleni. Vähemmän supervaimo miehelleni. Olen leiponut piirakoita (omenapiirakka ja nakki-paprikapiirakka). Olen treenannut ja saunonut. Ihmetellyt tulevaa :)

Muutama päivä näin ja sit oon taas aktiivisempi.
Laittakaa vaan kysymyksiä jos piirakkaohje tai joku muu juttu kiinnostaa.         SALI
4 kommenttia:

 1. Muutot ovat yleensä aina raskaita ja väsyttäviä, mutta sinä didem vaikutat pirteeltä ja onnelliselta:) Ihania kuvia Lucasta ja sinä taas olet niin tyylikkäänä kuvissa, vaikka muuttohommissa olet. Olisi mukava nähdä teidän uutta asuntoa, edes silloin kun olette juuri muuttaneet sisään. Tsemppiä ja jaksamisia muuttoon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan jos paljastaisin jotain uudesta asunnosta ;) Kiitos piristävistä sanoista sinulle. Mä oon kyl aika positiivari perusluonteeltani.

   Poista
 2. Talar du svenska o din man finska till Luca?:) har du planer på att jobba i framtiden? Kiva o fräsh blogg!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack ska du ha :) Joo, jag talar svenska o min man finska. Språken e alltid en rikedom tycker jag. Vi ska hu de blir med Luca, vilket språk som kommer att va starkast, när vi inte e i Finland nu så mycket. Mitt modersmål e svenska, så de naturligast fö mig o tala de till honom.

   Om jobbande...nångång i framtiden säkert joo. Va de kommer att va vet jag inte ännu. Nu några år framåt kommer vårt liv att vara en hel del resande. Vi kommer att spendera största delen av året i Californien, sen Finland o Schweiz. Har man möjlighet att vara en hemmamamma så tycker jag att de det bästa för Luca, speciellt nu när han ännu e liten.

   xx

   Poista