expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 5. syyskuuta 2014

Jucker Farm - my adventure!

Neljä vuotta täällä Sveitsissä kohta asunut ja tämä mieletön "farmi" jäänyt kokematta, kunnes eilen ystäväni Heli lapsensa kanssa houkutteli mukaan. Ajomatkaa oli meiltä kotoa alle puoli tuntia. Kävelimme innokkaina farmille Lucan kanssa, matkan varrella jäin ihastelemaan maailman suloisinta pihaa..niin sympaattinen päärynäpuineen ja kukkineen. Oli rentouttavaa olla maaseudulla..vaikka on meidänkin kylä "landea" vaikka järven vieressä asummekin, mutta olo oli vapauttava tuonne farmille päästyämme. (Jälkikäteen mietin että sopisinkohan mä maajussin morsiameks :D) hahaha...siihen on ehkä vielä matkaa, välttämättä ei luikkari heilu silloin olalla kun töitä tehdään ;)

Tässä linkki Jucker farmin kotisivuille. Infoa löytyy myös englanninkielellä, joka on harvinaista tässä maassa.

Kerron vähän päivästämme. Heli ja hänen 1,5 vuotias Elle tyttö odottelivat jo meitä pihalla. Hain itselleni kahvin ja Luca ja Elle leikkivät puistossa ja me äidit istuimme tässä kauniissa atmosfäärissä kahveista nauttien ja rupatellen.
Heli suositteli farmin kurpitsakeittoa lounaaksi ja sen otinkin. Lasi heidän omaa viiniänsä chin chin ja tämä keittokupponen, namm!! Luca söi farmin omaa kanaa ja joi omaa tuoretta omenamehua :) Taivaallista!
Lounaan jälkeen matka jatkui vuohien luokse..siellä pikkuprinssini asteli mudassa vuohien kanssa! Ihanaa!! Mä vaan katsoin kenkiä...siinä ne converset meni (just olin pessyt ne) <3. No onneks puput ja kanat houkutteli jo luokseen. Me vaan hengailtiin ja pidettiin hauskaa!

Tila on täynnä ruokapaikkoja, marjoja, tuoreita hedelmiä, kasviksia, kurpitsasiemen leipää, omia mehuja, lihaa..u name it. Mä ostin kotiin kanelilla maustettuja kurpitsasiemeniä, kaksi pullollista omenamehua, mansikoita, mustikoita, porkkanoita, leipää, minikurkkuja, tomaatteja ja mansikka-prosecco hilloa.

Olin niin onnellinen kun ajoin kotiin..halusin heti esitellä kaikki kuvat ja ostokset miehelleni.

Pienet asiat tuovat onnellisuuden tunteen ja hymyn huulille. Pakko päästä pian tuonne uudestaan.

Arvaatte varmaan mitä ruokaa mä aijon tehdä viikonloppuna!! Hah! Kurpitsakeittoa. Elämäni ensimmäinen kurpitsakeitto.










T-paita/H&M, Paita/Topshop, Housut/Zara, Boots/Spain, Laukku/ LV


5 kommenttia:

  1. Pystyykö sulle lähettämään sähköpostia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pystyy :) ozgundid@hotmail.com tai didems.life@gmail.com

      Poista
  2. Olet kyllä upea ja ihanan positiivinen ilmestys! Rakastan sitä, ettet koe tarvetta perinteiseen suomalaiseen itsensä mollaamiseen, vaan olet itsevarma ja vahva nainen. Ihanaa kun postaat nykyään niin usein, tämä on lempiblogini. (: Sinusta voisi tulla vaikka ammattibloggaaja jos saisit jonkun häärimään kameran taakse. Tyylitajusi on uskomaton niinkuin myös vartalosi ja kasvosi! Tuot inspiraatio ja iloa monelle, jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOI ETTÄ :D Ei voi tää päivä paremmaksi enää mennä...seuraavan kerran ku oon suomessa mun pitää pitää joku pieni illanistujainen mun lukijoiden kanssa. se vois olla kivaa?? eikö :) kiitos kiitos kiitos <3

      Poista
  3. Oon samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa! Oot ihan uskomattoman kaunis ja tyyliäsi ei voi kuin ihailla..sinulla on todellakin silmää :) hetkesssä noussut yhdestä lempiblogeistani, jatka samaan malliin Didem!! :)

    VastaaPoista