expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Väriä Pöytään, kiitos!

Täytetyt paprikat.

En muista kenen blogista tämän ruokaidean sain, mutta jostakin kuitenkin.

Tarvitset:

paprikoita
jauhelihaa
juustoraastetta
creme fraiche (minulla valkosipuli)
Tomaatti
Oregano
UUNI 200 astetta

Puolita paprikat.
Paista jauheliha. Mausta reilusti. Itse maustoin basilikalla, paprikalla, suolalla.
Lisää creme fraiche.

Täytä paprikat jauhelihalla, ripottele päälle tomaattikuutioita ja juustoraaste.
Minulla ei ollut juustoraastetta joten laitoin reilusti viipaleita :)

Sitten vain uuniin!

Tarjoile salaatin kanssa.






8 kommenttia:

  1. Ihana ! Tätä on pakko kokeilla viikonloppuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ehdottomasti. Muista maustaa kunnolla :) ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  2. Kiitos ohjeesta :) salaatti on myös herkullisen näkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu...salaatti sisältää melonia, tomaattia, rucolaa ,persusalaattia, pähkinöitä ja kuivattua yrttejä. Oliiviöljy&balsamico. Ole hyvä ohjeesta :)

      Poista
  3. Kiva idea tuo creme fraiche, jauhelihaan sekoitettuna. Täytyy testata :)

    VastaaPoista
  4. Rasvanvälttelijä...ei juustoa eikä ctemeä. Vähän sääli.reppana olet ~3

    VastaaPoista