expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 9. syyskuuta 2014

Frau Geroldissa suomalaisia brändejä

Lauantaina suuntasimme tyttöjen kanssa Frau Geroldin fashion kirppikselle. Pöydät olivat enimmäkseen paikallisia uusia brändejä, mutta myös suomalaista matskua löytyi. MINÄ ostin aivan ihanan valkoisen kesäpaidan. Ystäväni Saara on toteuttanut unelmansa (oma bisnes) ja intohimonsa (muoti) täällä Sveitsissä. Hänestä lisää kohta..tein pienen haastattelun hänestä :) hihi
                                                                            Heli ja Saara


Kerro Saara mistä kaikki lähti?

- Siis tulin Sveitsiin ja huomasin että suomalaisia merkkejä ei ole näkyvillä. Joten yhdistin sitten unelmani ja intohimoni ja rupesin tuomaan vaatteita Sveitsiin.

Minulla on Online storen lisäksi myös vaaterekki Oxblood nimisessä kaupassa, jossa roikkuu tarkkaan valittuja vaatteita. Olen myös paljon mukana tapahtumissa ja messuilla. Toimin Elitessä Stailistin assarina. Se oli hieno ja opettavainen kokemus.

Saaran päämäärä on saada suomalaiselle muodille jalansijaa täällä, koska hän tietää kuinka ihania vaatteita Suomessa tehdään ja niiden laatu on todella hyvä. Pienimmillä merkeillä ei ole resursseja mennä ulkomaille, joten hän myös haluaa auttaa heitä siinä asiassa.

Saaralla on monta rautaa tulessa ja seuraavaksi hän rupee suunnittelemaan vaatteita myös Individual - merkille. (Siitä kerron lisää sitten myöhemmin) 


Tämä ihanuus, jonka saalistin itselleni on varmasti ensimmäisiä suomalaisia brändejä minun vaaterekkiini. Merkki on nimeltään Muka va ja siinä on kaksi Tamperelaista suunnittelija tyttöä. Toppi on suunniteltu ja tehty Suomessa. Esittelen paidan paremmin sitten kun on asupäivän aika taas :)              Toi yks mies oli meidän jokaisessa "penkki" kuvassa eri ilmeiden kanssa..valitsin kielen :D                                              Saara on siis tämä pinkki huulinen kaunotar.

Päivä oli full of girl energy..skumppaa, girl talkii ja ruokaa. Illaksi miehemme haki meidät kotiin. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti