expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 22. syyskuuta 2014

Näillä 4 asioilla on suuri vaikutus minuun!!!

BELIEVE IN YOUR THING

Olen aina uskonut itseeni, mun intohimoihin, haaveisiin ja päämääriin joita mulla on ollut elämän aikana. Päämääräni eivät minun tapauksessani liity vain uraan/unelmaammattiin. Naisena olen jo saavuttanut paljon ja olen todella onnekas. Koska tiedätte mitä naisen rooli minulle merkitsee niin varmaan tiedätte myös että tarkoitan saavutuksilla sitä että olen löytänyt minulle sopivan miehen, saanut perheen. Olen 27 vuotiaana 2 vuoden ikäisen pojan hehkeä äiti. Raskaus ei näy missään ja se tuntuu hyvältä. Minulle ulkoinen olemus merkitsee kyllä, koska se tuo itselleni energisen ja myös itsevarmemman olon. Minulta saa kysyä ulkonäköön liittyviä asioita jos kiinnostaa. Blogin pitäminen on konkretisoinut minulle sen että haluan olla tyyli-ikoni, stylisti ja muodinmonitaituri. Uskon että jollain tasolla täällä blogissani olen saavuttanut tyyli-ikonin tittelin joillekkin lukijoilleni!

 HOME IS WHERE YOUR HEART IS

Tärkein tuki mulle on mieheni. Hänellä on todella suuri vaikutus mun kaikkeen ja saan hänestä tosi paljon voimaa, MUTTA myöskin jos riidellään ja meillä on vastoinkäymisiä niin menen täysin toimintakyvyttömäksi. Eli vaikutus on molemminpuoleinen. Fakta on se että hän myös on mahdollistanut minulle elämän, jossa olen näin vapaasti voinut toteuttaa itseäni, unelmoida rauhassa ja tehdä juuri tämännäköistä blogia. Hän mahdollistaa mulle asioita, jotka ei todellakaan ole itsestäänselvyyksiä ja mahdollisia muille (suurimmalle osalle). Olen etuoikeutettu.
Hän on täydellinen paketti: Hän näyttää hyvältä (se on tärkein), hän pukeutuu niin että mun polvet vapisee koska on pukeutumisellaan niin hot! Hän on vaikuttava (se kiehtoo). Rakastan häntä.


 HAPPINESS

Olen kokonainen kun perheeni on kasassa. Suuren vaikutuksen ovat myös tehneet mieheni 4 lasta edellisestä avioliitosta. Heistä on tullut osa minua ja koen olevani taas etuoikeutettu kun asiat on sujuneet niin hyvin meidän kaikkien välillä.
Äitiyden kokeminen on kuitenkin jotain niin suurta, jota mikään ei voita. Pidän itseäni parhaan äitinä Lucalle. Minusta on ihanaa ajatella että edelleen teen samoja asioita mieheni ja ystävieni kanssa, mitä tein ennen lapsen syntymää. Se on todella tärkeää.
Olen jo menestynyt äitinä olemisena :)
Äiti, joka samaan aikaan lakkaa kynsiä, lukee satua ja höpsöttelee.

Kerran yksi tuttuni sanoi tämän: Didem, sä et näytä ollenkaan äidiltä ja sä et kuulosta lainkaan äidiltä. Mä haluan sit joskus olla samanlainen äiti kun sinä.

Se että en näytä ollenkaan äidiltä, sillä hän ei viitannut kroppaan tai minkä kokoinen olen. Vaan siihen että vaikka lapsi viekin aikaa aamuista, niin kyllä yhtälailla oma ulkonäköni tulee myös ykkösenä. Jaan sen ykkössijan Lucan kanssa. Olette huomanneet että meikki ei välttis ole se millä teen sen hehkeän ulkonäön itselleni. EN! Vaan ajallani: juon kahvin rauhassa, mietin mitä laitan päälleni, hieron vartalolleni vartalovoita, hypin ja tanssin ehkä alusvaatteissa ympäri kämppää, nauran, laitan hiukset vaikka ponnarille, ripsarii, hajuvettä, valitsen laukun, sopivat kengät.

Tuntuu hyvältä lähteä vaikkapa vain ihan tohon lähipuistoon tai kauppaan.

 NEVER REGRET SOMETHING THAT ONCE MADE YOU SMILE

Tuo lause ei tarvitse mitään sen suurempia selityksiä.
16 kommenttia:

 1. Sä oot ihana ja itsevarma. Mä toivon sulle kaikkea hyvää. Hienointa on että osaat olla onnellinen ja arvostaa elämäntyyliäsi ja miestäsi, vaikka monesti tuossa tilanteessa olis helppo pitää asioita itsestäänselvyytenä.

  VastaaPoista
 2. Upea Didem!

  Luen blogiasi kahdesta syystä, ensinäkin ihailen tyyliäisi ja saan paljon inspiraatiota. Mulle olet tyyli-ikoni todellakin!

  Toiseksi blogistasi tulee niin hyvälle tuulelle, se huokuu positiivista fiilistä ja elämäniloa. Sinulla on huumorintajua ja osaat myös nauraa itsellesi, se on oikeasti tärkeä taito mikä liian monelta on unohtunut.

  Jatka samaan malliin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu niiin hyvälle <3 nämä kommentit koskettaa. Ihan jokainen. Kiitos <3

   Poista
 3. Sinun blogia on ilo lukea, kun olet hyvällä tavalla itsevarma ja se perus suomalainen vaatimattomuus ei täällä näy :) Monesti kun nainen saa lapsen, hän jotenkin muuttuu "mammamaiseksi" , omassa kaveripiirissänikin on tästä hyviä esimerkkejä, onneksi sinulle ei ole tosiaan niin käynyt ja toivottavasti ei minullekaan käy, mikäli lapsi(a) joskus suodaan! :D

  Mukavaa viikonjatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANA <3 laita mulle viestiä jos alat olee huolissasi. Vien sut shamppanjaillalliselle ja jutskailee niin eiköhän ajatukset muutu :) hihi...hyvää viikonjatkoa sullekkin Anne :)

   Poista
 4. Sun blogista saa positiivista energiaa omaan arkeen. Itse välillä meinaan sortua perus suomalaiseen vakavuuteen ja negatiivisuuteen, mutta lukiessa sun blogia tajuaa aina kuinka hyvin omatkin asiani ovat ja olenkin päättänyt aloittaa positiivisuus projektin. Yritän ajatella asioista uudella positiivisella tavalla. Ensi lumenkin aion ottaa positiivisesti vastaan vaikka aikaisempina talvina olen kironnut sitä. Mutta jossain kohtaahan se lumi aina tulee. Täällä sitä ei vielä ole näkynyt, mutta eiköhän sitä pian tule. :) kiitos Didem positiivisuudestasi!!!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIENOA! kerrassaan upeeta! Just näin! Hyvä asenne sulla. JA ISO KIITOS!! tuntuu vaan hurjanhyvältä että voi koskettaa jonkun elämää ja antaa hyvää energiaa. Voi kun pääsis tapaamaan teitä lukijoita joku päivä. Aijon yrittää järkätä blogi illan jossa voidaan höpötellä ja juoda sitä shamppanjaa samalla. <3 Nelli tämän sun kommentin kirjotin ylös mun "vihkoon" voin sit lukaista kun istun siinä kiikkutuolissa mummona.

   Poista
 5. Kivaa, että uskallat olla itsevarma ja tuot sen häpeilemättä esille, Suomessa ollaan usein niin kateellisia eikä "tykätä" useinkaan tuollaisesta itsevarmuudesta. Itse en ehkä ole noin avoin ja itsevarma, mutta toisen ilo omasta itsestä ei ole minulta pois. Jenkeissä asuessani tykästyin heidän tyyliinsä kehua vieraitakin ihmisiä ja olla iloisia myös toisten onnesta. Suomessa se vaikuttaa olevan vielä kovin vaikeaa joillekin! Olet upea ja varmasti paras äiti Lucalle, tyyli-idolini :) ja vaikka olemme ihan eri tilanteessa uran ja muun kannalta (itse olen lääkäri, kolmen lapsen äiti, itselleni oma raha ja koulutus on tärkeää), niin silti voin hyvin sanoa ihailevani sinun ellämän tyyliäsi, tärkeintä on löytää se oma tyyli ja tapa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä hienot kommentit vaan jatkuu. Olen todella otettu tästä myönteisestä palautteesta, jota on tullut näinkin monta. Juurikin näin, että iloitaan toisten puolesta, myöskin iloitaan siitä mitä itsellä on. Olisi mukava tavata myös sut kasvotusten ja vaihtaa ajatuksia :) Kiitos kommentistasi. Ollaan kaikki ylpeitä siitä mitä olemme.

   Poista
 6. Minunkin mielestä on vain ihanaa että joku on näinkin itsevarma kuin sinä! Tosin en tiedä uskaltaisinko tulla sinua edes moikkaamaan jos jossain tapaisin, ajattelisin varmasti jälkikäteen että mitähän se minustakin ajatteli kun en ole hoikka, yhtä kaunis jne.. Typerää suomalaista ajattelumallia tuokin tosin :)

  Elämääsi on kiva seurailla, ja itse myös nauttisin kotiäidin asemasta jos siihen olisi mahdollisuus! Varmasti monet nega-anotkin jotka täällä silloin tällöin valittaa ;) Olet myös äitiyden myötä ihanasti säilyttänyt tyylisi, näin itsekin haluan tehdä jos lapsia joskus minulle siunaantuu.
  Ihailen pukeutumistyyliä ja sitä, että olet taitava yhdistämään edullisempaa ja hintavampaa: asusi ovat mielestäni aina sellaisia että jokainen pystyy saman toteuttamaan ilman suuria ponnisteluja rahan kanssa, siksi nämä onkin niin inspiroivia. Ihailen salaa myös hoikkuuttasi ja sitä että voit pukeutua miten lystäät...Itse tykkäisin samasta pukeutumistyylistä, mutta n.20 ylimääräistä kiloa tällä hetkellä estää sen :( Pitäisi ehkä tehdä asialle jotain kun ei ole itseensä tyytyväinen.

  Mukavaa syksyä sinulle, seurailen täällä taka-alalla aina postauksiasi :)

  VastaaPoista
 7. =D http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288741861912.html

  VastaaPoista
 8. Onko todellaki tärkein ominaisuus että miehesi on hyvän näköinen? Pinnallinen ajattelumaailma..

  VastaaPoista
 9. ^^mun mielestä on myös tärkeää että oma mieheni on hyvännäköinen. Pinnallista, ehkä? Mutta itseppähän miestäni päivittäin katselen ja kyllä haluan että miellyttää omaa silmää :)
  Didem, oot todellakin muoti-ikoni!! Käyn aina koneella ollessani kurkkimassa onko tullut uusia postauksia, ja eniten pidän niistä asuista missä yhdistät jotain todella kallista vaikkapa kirppislöytöihin tai muotiketjujen vaatteisiin. Niistä saa inspiraatiota, itsellä ei ihan ole varaa luksusmerkkituotteisiin..
  Tuosta äitiydestä, omana ajatuksena on aina ollut sellainen että haluan olla äiti, mutta en halua näyttää tai vaikuttaa äidiltä ollenkaan. Toivon, ettei kukaan ulkopuolinen arvaakkaan että minulla on lapsi. Silloin koen onnistuneeni itseni hoitamisessa. Olen myös hoikka, laittaudun joka päivä sekä rakastan muotia. Lisäksi rakastan olla äiti ja rakastan yli kaiken ihanaa tytärtäni. Silti aina ovesta ulos astuessani haluan jokaisen vastaantulevan miehen ajattelevan minusta että olen MILF.... heheeee... :))) Laittautuneena on parempi fiilis itsellä ja uskon että lapsenikin nauttii onnellisesta äidistä.

  VastaaPoista