expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 2. syyskuuta 2014

Lämpöinen Harmaa!

Vaatehuoneessani roikkuu mukavasti eri harmaansävyisiä collegeja, neuleita, t-paitoja, takki, pipo ja villa hiuspanta.  Olen aina ollut harmaan ystävä, mutta tänä syksynä se tuntuu vieläkin läheisemmältä. 

Kuvissa näkyvät vaatteet ovat ZARASTA.
Pipo -H&M (lastenosasto)
Laukku - PRADA


2 kommenttia:

 1. Hey Didem,
  Toivottavasti et pahastu jos esitan postaustoiveen. Olis tosi mielenkiintoista, jos voisit joskus nayttaa miten sun tyylia soveltaen pukeutuisit toimistolle. Ihailen sun rentoa mutta kuitenkin chicia tyylia, mutta suuren osan paivasta joudun viettamaan tylsassa toimistoduunissa (oikei ei se nyt niin tylsa ole, mutta 99% kaikki pukeutuu tosi tylsasti, mina mukaan lukien)
  Olis tosi kiva jos voisit joskus vaikka nayttaa vahan mallia, etta miten sa pukeutuisit toimistolle. Uskon, etta siita vois olla inspiraatiota ja apua monillekin. Varsinkin just nyt kun lomat on ohi ja syksy saapunut ja tuntuu, ettei sita oikein keksi muuta kuin tylsan harmaan tweedmekon ja jakkutakin :D

  -Milli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Milli :)

   En tietenkään pahastu. Hyvä jos esitätte toiveita, kaikkia en ehkä voi toteuttaa..mutta yritän parhaani mukaan.
   Toiveesi kuulostaa mielenkiintoiselta ja olisi aikamoinen haaste minullekkin, koska toimisto pukeutuminen on mukavuusalueeni ulkopuolella (ehkä senkin vuoksi että en ole koskaan pukeutunut toimistoon) Aijon ehdottomasti toteuttaa toiveesi, mutta anna mulle vähän aikaa :D xx Kiitos kommentista!

   Poista