expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 8. syyskuuta 2014

OOTD - Video and pics


Esittelyssä lauantain asu, myöhemmin ajattelin julkaista lisää kuvia itse tapahtumasta. Kertokaa kuitenkin mulle onko noi asuvideot hassuja ja minkä tyyppistä toivoisitte? Teenkö niitä aina silloin tällöin vai onko parempi jättää ne kokonaan pois? Vai onks ne kivoja? :D

Miten viikonloppu meni? Mä nautin hiljaisuudesta kun molemmat miehet vielä nukkuu. Kahvikin valmistui juuri ja tuoksuu tässä vieressäni.

Maanantain iloa jokaiselle!


Kuvat: Saara Hirn Stöckli

12 kommenttia:

 1. näissä videoissa ei kyllä meinaa kuulla sun ääntä ollenkaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm...miksiköhän ei tuu? vaikka volat täysillä kun äänitän ja mielestäni puhun normaalilla äänellä :/// ärsyttävää. Onko vinkkejä miten kannattaisi tehdä näitä videoita?

   Poista
  2. Ihana asu! Ja video just hyvä. Mulle ainakin äänet kuuluu hyvin, ei mitään ongelmaa.

   Poista
 2. Jätte söt video! O jag hörde nog väldigt bra vad du sa, måste bara sätta volymen på fullt. :)

  VastaaPoista
 3. Asukokonaisuus täys 10 jälleen kerran! Taisi pannat tulla jäädäkseen :)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu ja ihana sinä ;) Näitä lisää :)

  VastaaPoista
 5. Oot kyllä tosi luonnollinen tossa videolla, ei tullut yhtään kiusaantunut fiilis.

  VastaaPoista
 6. Noi videot on tosi kivoja ja tuo kivaa lisää tähän blogiin :) Ja sitä kautta saa kyllä tosi hyvin käsityksen koko asusta! Iso peukku siis niille :)

  VastaaPoista
 7. Kannattaa kuvata videot vaakatasossa, jos tarkoituksenasi on lisätä video youtubeen. Vaakatasossa kuvattuihin videoihin ei tule mustia sivuja kuten tässä videossa.

  VastaaPoista
 8. Hei! Voisitko joskus esitellä päivän asun tai kuulumisia videomuodossa turkiksi? :D Olisi kivaa kuulla, kaunis kieli :)

  VastaaPoista
 9. Yritän esittää komenntini rehellisesti kuitenkaan kuullostamatta ilkeältä.. Ymmärrän hyvin että kengät on jääneet käyttämättä sillä ne ovat minun mielestäni yksinkertaisesti epä-edustavat, mukavat varmasti kylläkin. Jotenkin jalkasi näyttävät aivan hobbiteilta ne jalassa mutta tietyllä tapaa ne antaa kivan "hipsterimäisyyden" päivän asukokonaisuuteesi ja sopivat pannan kanssa hyvin yhteen..eli mun makuun tälläinen pieni viha-rakkaus suhde noihin kenkiin...ethän pahastu, ajattelin vain kertoa jos itse epäröit niitä.. :) Ja lopuksi ehdottaisin että pyrkisit vähän smoothimpaan loppuun videoissasi.. niinkun mielummin sellainen pirteempi jotenkin eikä niin äkkinäisesti pus heihei tms.. en ehkä osaa kuvata tarkoittamaani tässä mutta jotenki luontevampi loppu videoihisi olisi kohdallaan..? Ihanaa päivän jatkoa sinne! (:

  - Nella

  VastaaPoista