expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 4. syyskuuta 2014

Syksyn trendi - Villapanta/H&M


HIT OR MISS ?










Panta/H&M, Paita/Zara, Mustanharmaa kynsilakka/H&M, Tekonahkahousut/Sisterspoint, Boots/Zara, Aurinkolasit/Zara


9 kommenttia:

  1. Upeat maisemat! :-) Voisitko tehdä joskus koti -postausta? Entä muuten Sveitsiin muuttamisesta ja siellä asumisesta? Olen aina halunnut muuttaa sinne ja joku päivä vielä muutankin!
    Ps. Panta on ehdottomasti hit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni on kysellyt kodista ja olen sanonut harkitsevani asiaa. Sveitsi postauksen voin tehdä. Kertoa omasta kokemuksestani täällä :)

      Poista
  2. Panta sopii sulle hyvin ja neule on kans makee, ;)

    VastaaPoista
  3. Upean simppeli asu! Ja ehdottomasti HIT! Sun blogi on mennyt harppauksella paljon parempaan suuntaan niin graafisesti kuin sisällöllisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Claudia!! Tuntuu tosi hyvältä kun sanot että blogi on parantunut kokonaisvaltaisesti. Olen kyllä yrittänyt :) <3

      Poista
  4. Upea asu, niin kuin aina! Sopivan rento, mutta kuitenkin erittäin chic ;)

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi, ihana nainen! Aivan supertyylikkäänä aina! Jostain kautta bongasin sun blogin ja kohta plärännyt sen ensimmäisiin kirjoituksiin asti läpi :) Ahmin kuvia, todella tyylikkäitä! Jossain postauksessa kerroit haaveilevasi töistä muodin parissa, kannatan!! Sinne vaan rohkeasti kohti maailmaa jonka ammattilainen sä jo nyt olet! Sulla on silmää tyylille joten uskon että sunlaiselle tyylitaiturille löytyy hommia! Ja ainakin kun Suomeen tuut niin voisit harkita jonkinnäköisen "neuvotaan tyyliasioissa" illan, I´ll be there I swear! <3 Ja apua, lisää videopostauksia! Onko mitään hauskempaa kun sun seikkailut suksilla ;) Ihana!

    Terkuin, Anne

    VastaaPoista
  6. ihana huulipuna sulla! Voitko kertoa minkä merkkinen se on ja mikä on värin nimi? Voitko myös kertoa mitä meikkiä(meikkivoidetta ja puuteria/tms) käytät(merkki ja sävy)? Ja voitko kertoa silmämeikki vinkkejä? Olet todella kaunis :) / Maria

    VastaaPoista