expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 15. elokuuta 2013

Katseenkääntäjä asu Bahnhofstrassella

Sininen YSL ystäväni ei loista tässä, eikä sen tarvitsekkaan. Se on tasavertainen kukkapaidan ja yli polven sukkieni kanssa. Mielestäni asu on onnistunut, huolella suunniteltu ja erikoinen tuolla kaduilla. Katseet kääntyvät kyllä kun noilla koroilla ja setillä vetelee. Arkisempaan yhdistäisin kukkapaitan ja laukun vaaleiden farkkushortsien kanssa (viimeinen kuva). Eikö ole hienoa olla nainen? <3 :)                      
HATTU-H&M, KUKKAPAITA-ZARA, HAME-H&M, SUKAT-H&M, LADY GAGA KENGÄT-H&M, LAUKKU-YSL
       Olisi pitänyt vetää toista sukkaa ylemmäs, mieheni ei valokuvatessa huomannut asiasta  huomata.
SHORTSIT-ZARA        

22 kommenttia:

 1. Wow!!!! mahtava asu, sulla on kyllä silmää vaatteille!! ja täydellinen kroppa <3 ihana tuo kuva Lucasta, oon pitkään haaveillu tuollaisesta hatusta mutta ensi kesänä sitten... jos joskus voitan lotossa niin palkkaan sut mun stylistiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANA!! tekee mut onnelliseksi kuulla noi sanat. Stylisti, olen sitä monta kertaa ajatellut. Se olisi intohimoni ja sitä intohimoani jollain tavalla toteutan nyt tällä blogillani. Toivottavasti tie vie vielä pitkälle <3 hih:)) Muutenkin haluaisin miettiä eri vaihtoehtoja kuinka blogin kautta pystyisin stailaamaan muita...olla auttava käsi. Ja siinä olen kyllä samaa mieltä että minulla on tyylitajua, on ollut aina. pienestä asti olen erottunut jotenkin joukosta. Kiitos tästä kommentista <3

   Poista
  2. Minakin taysilla komppaan stylisti-ideaa!

   Rakastan sun tapaa yhdistella ketjuliikkeiden vaatteita luksusmerkkien kanssa!
   Kyllahan tuota sekoitusta monetkin kayttavat mutta harva paasee yhta hienostuneeseen lopputulokseen kuin sina :)

   Poista
 2. Sun kannattaisi alkaa stylistiksi! Mieletön tyylitaju, ja ihania yhdistelmiä! -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin tohon edelliseen kommentoin...olen niiin otettu siitä että kehutte tyyliänne ja että voisin ryhtyä stylistiksi :)) kiitos kiitos kiitos. Koska mä niin nautin vaatteista ja niiden miksailusta. Silmää on kyllä ja sanoinkin edelliselle juuri että jollain tavlla blogin kautta toteutan intohimoani. toivottavasti "imperium" suurenee tulevaisuudessa.

   Poista
 3. Moikka:)

  Olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi.
  Pidän tyylistäsi erittäin paljon. Asiahan ei minulle kuulu, mutta muistan ,että olet vuosia sitten seurustellut Henri Vähäkainun kanssa. Oletteko vielä tekemisissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka moikka :) Pitää paikkansa. Henkka oli mun eka poikaystävä ja seurusteltiin monta vuotta. Ollaan edelleen hyvis väleissä :) ja hei kiitos kun seuraat ja pidät tyylistäni.

   Poista
 4. Tosi kiva asu :) Mua vaan pelottais, että mitä jos tuulis niin toi hame lähtis lentoon hehe :D

  VastaaPoista
 5. Didem olet niin ihana ja symppis! :) Blogiasi on todella ilo lukea, olen samanikäinen kuin sinä mutta elämäni on niin erilaista :D Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 Jos näet mut kaupungilla Helsingissä (jos siis asut stadissa) niin tuu sanoo moi!! oon symppis, hyväntuulinen ja spontaani ihminen yleensä :)) tnx muru.

   Poista
 6. Mielestäni menee kyllä jo mauttomuuden rajalla. Sinun hameesi ja shortsisi ovat niin lyhyitä että tulee mieleen maksulliset naiset. Lapsen kanssa vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hui kauhistus. Minä ajattelen toisin. Hutsahtava asu tämä ei todellakaan ole. se riippuu ihan siitä miten asuaan kantaa. niin kuin aikaisempaan kommenttiin olen vastannut jo, niin valkouvausta varten käänsin hametta niin että näkee selvän eron siinä että minulla on nuo sukat. Koska koko asun idea oli mun sukat. Mulla ei koskaan ole asu mennyt mauttomuuden puolelle.

   Poista
 7. Salettiin kääntyy katseet kun yksityisosat näkyy "hameen" lyhyyden vuoksi. Muutkin sedät tykkää varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmasti. Kuten sullekkin sanon.... Kuvissa minä olen kameran takana, minua kuvataan ja sillon teen kuvista sellaisen että asuni idea tulee esille. hamettani olen kääntänyt vyötäröstä ja nostanut korkealle jotta ylipolvensukat NÄKYY KUNNOLLA. Kun luet muotilehtiä ja nainen makaa puolialastoman kadulla kuvattavana..ajatteletko silloinkin että hui kauhistus..sedät varmaan tykkää. Kyllä mä olen tarkka minkänäköisenä ovesta ulos lähden!

   Poista
 8. Jep tuskinpa toi sun tyyli niitä katseita käänsi vaan tuo vilautteluhame

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katso mun edelliset vastaukset enne sun kommenttii. en jaksa kirjoittaa enää samaa.

   Poista
 9. Olen kyllä teidän kolmen anonyymin kanssa eri mieltä! Juu hame on lyhyt enkä itse sellaista käyttäisi (se ei sovi tyyliini eikä reisiini :D ) mutta tässä asussa se on loistava valinta. Ilman pitkiä sukkia olisi mauton, mutta juuri sukat tuovat esiin Didemin tyylitajun ja rohkeuden pukeutumisessa. Kokonaisuudessaan asu kääntää katseita dramaattisuudellaan ja salaperäisyydellä, mikä kiehtonee myös miehiä ;) lyhyt helma taitaa näkyä vain kateellisten silmissä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo...ja tää lyhyt helma on vielä käännetty ylemmäs tätä kuvaa varten. seison kotona omalla käytävälläni kuvia kun otimme. Tiedän miltä näytän kuv ovesta astun ulos, ja en usko että koskaan ole ollut mauton. Käänsin helman siis siksi lyhyemmäksi että varmasti asun idea eli yli polvensukat tulee esille. :)

   Poista
 10. Hutsulta näytät. Sorry. Ja opi ottamaan nyt krittiikia vastaan. Ei sun tarvi selitellä kaikille "olin vain kotona", "vedin sen taholla ylemmäs". Halooo!! Sähän kirjoitit itse "Katseet kääntyvät kyllä kun noilla koroilla ja setillä vetelee".... niih eli olit noin kadulla. Älä yritä peittää tyhmyyden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kritiikkiä osaan ottaa vastaan, muutenhan en edes julkaisisi teidän kommentteja tänne. Näytänkö hutsulta sinun ja muiden mielestäsi, niin se on minulle samantekevää, mutta koska pidän blogia ja julkaisen kommentteja niin myöskin vastaan niiihin. Mä en puolustele, mutta valitettavasti sun kanssa ainakin mulla on eri tyylisilmä. Mä näen katseenkääntävät kohdat pitkissä jaloissa (korkojen takia) ja ykkösjuttu on mun sukat...jotka edelleen oli pääpisteenä koko asussa. Miesten päät kääntyy kun kävelen, oli hametta tai ei, joten sen hameen vuoksi en ainakaan saa lisää huomioo (varsinkaan kun ei noin lyhyellä helmalla tipsuttele). Jos se on sun mielestä tyhmää ett' vetelen hameita ylös kun haluan että jalat näkyy paremmin, tai vaikkapa asettelen kuvia varten jotain muuta extraa itseni päälle niin sit ajattelet niin.

   Poista
 11. Ymmärrän, että näet itse asusi kauniina, mutta uskoisin miesten näkevän vain kävelevän lihapalan kaupungilla. On hyvä, että ihmiset täällä huomauttavat sinua, jotta ymmärrät joidenkin näkökulman mauttomuudesta. Olen saanut lapsen samoihin aikoihin kuin sinäkin ja itselläni se on vaikuttanut paljon identiteettiin ja haluun näyttää vähän siveellisemmältä. No, makunsa kullakin. :)

  VastaaPoista