expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Sunday Flow

Tämä sunnuntai on todellinen nauti, löhöile, ole vain päivä. Millaiset on teidän lemmpari sunnuntait? Pitkät aamupalat? Brunssi? Reipas kävely raikkaassa ilmassa? Kertokaa <3 Lämmintä mieltä kaikille <3 

3 kommenttia:

 1. Koko viikonloppu on mennyt koulutehtävien parissa.. Muutamat esseet on roikkunut liian monta viikkoa ja huomenna pitää palauttaa kurssikirjat kirjastoon (en piruillessani enää uusinut niitä kun ajattelin että nyt teen ne :D) Tauoilla on sitten hyvä selata blogeja :)joista sun blogi on ehdoton suosikkini!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä opiskelet? Mistä aiheesta esseet olivat? Joo, muistan ton kirja rumban kun opiskeli..aina loppu ja sit kun sai kirjan niin panttasin niitä siellä kotona niin kauan että välillä joutui maksella sakkoja. Kiva kun tykkäät tästä :)

   Poista
 2. Opiskelen filosofiaa ja kaksi poliittisen filosofian esseetä on kirjoitettava tänään loppuun sekä yksi tieto-opin essee... mutta valvon vaikka koko yön että saan huomenna palauttaa kirjat lopullisesti! Ai niin, olisiko joskus mahdollista saada sellaista vinkkipostausta Zürichista, juttua hyvistä ravintoloista/kahviloista ja kaupoista? meinattiin joulukuussa suunnata Sveitsiin päin!:)

  VastaaPoista