expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kana-mascarponepasta kahdelle

Tarvitset: Kirsikkatomaatteja, kesäkurpitsaa, 2 kananfilettä (jotka maustat basilikalla,suollalla ja pippurilla), spagettia, mascarpone 1 pkt, 1/2 sitruunanmehu ja ripaus sen kuorta raastettuna. Ensiksi laita  kanafileet uuniin 220 astetta ja 30 min. Sen jälkeen ala keittämään pasta vesi. Puolita tomaatit ja pilko kesäkurpitsa. Ruskista niitä pannulla oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kun spagetti on valmista, kaada kuuma vesi pois. Sekoita mascarpone, sitrunaanmehu ja raastettu kuori spagettiin. Lisää seokseen kasvikset. Annostele nätiksi lautaselle ja lisää valmiit kanafileet pastan päälle. 





12 kommenttia:

  1. Ihanaa kun jaat reseptejä! Tuntuu että syöt melko puhtaasti terveellistä ja raikasta ruokaa! Mulla olisi vähän kysyttävä ulkonäöstäsi.. Kerrot jatkuvasti miten paljon huomiota saat ja pidät itseäsi myös varsin viehättävänä ymmärtäkseni. Hyvä sulle, olisinpa yhtä itsevarma. Saatko enimmäkseen positiivista huomiota, vai onko myös negatiivista? Ovatko miehet liian päällekäyviä vaikka sinulla on lapsi ja mies? Entä naiset kateellisia ja ennakkoluuloisia? Minusta olet todella kaunis ja mukavanoloinen, mutta tuntuu välillä että pidät ulkonäköäsi jonain valttikorttinasi, vaikka tiedätkin ettet aina ole yhtä nuori ja kaunis. Correct me if I'm wrong, en tunne sinua yhtään mutta ajattelin suoraan kysyä, koska sinulla on tapana vastata rehellisesti lukijoille. Kram!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nämä reseptit tuntuvat kiinnostavan lukijoita, niin sitä mukaan kun teen jotain hyvää niin postailen teille kanssa. Huomiota olen pienestä asti saanut ehkä eksoottisemman ulkonäköni vuoksi..paljon on myös kiinni luonteesta. Luonne ja kaunueus, johon siis liittyy itsevarmuus, itsestään pitäminen saavat ihmisissä aikaan reaktion. Vaikka aamukahia ostaessa kerran sanoin tytölle joka teki kahvini että kiitos paljon ja mukavaa päivää sulle. Hän hymyili suuresti ja sanoi että kiitos, piristit päivääni. Eli asenne ihmisiä kohtaan, toiset huomionottaminen, hymy, sosiaaliset taidot. Uskon että kaikki nuo voi yhsitää siihen huomion saamiseen. Se on eri asia kaupungilla kun kävelee ja tuntemattomat miehet/naiset katsoo ja kuiskuttelee ..sitä tapahtuu paljon. Negatiivista on myös, valitettavasti naiset...jotka ei minua tunne. Välillä miehet ovat härskejä vaikka minulla on lapsi rattaissa. Miehet kun ei ajattele. Täällä Sveitsissä on paljon niitä tuijottelijoita ja myös jonkin verran ehdottelijoita (vaikka liikun lapsen kanssa). Baareissa käyn harvemmin yksin..yleensä aina mieheni kanssa. Miehet lähestyy kyllä kuitenkin (se on miesten luonne) . Kauneus (johon siis liittyy itsevarmuus ja se itsevarmuus tulee taas siitä että on onnellinen, perhe tukee, on ystäviä, on tyytyväinen itseensä, elää, on aktiivinen, toteuttaa itseään, myöskin ulkoiset tekijät) on omalla tavallaan valttikortti esim blogissani. Jos olisin mitäänsanomaton ja tylsä, ulkoisesti erilaisen näköinen..niin en voisi kirjoittaa tämän tyypistä blogiakaan. Kyllä, minäkin vanhenen mut en mieti asiaa, miksi sitä pitäisi miettiä? Ennemmin elää täysillä nyt ja hyödyntää niitä lahjoja mitä on saanut. Kaikki toivon mukaan hyödyntää omia intohimon kohteita ja lahjojaan. Se on tosi hyvä että kysyt..kyl mä vastaan rehellisesti :) se jakaakin mielipiteitä, mut en olekkaan mielistelemässä ketään. xx

      Poista
  2. AIVAN PAKKO kokeilla tota huomenna, sen verran ihanalle nayttaa :P

    Muuten saanks kysyy, etta missa olet oppinut kokkaamaan?

    Olen suunnilleen sun ikaisesi ja myos kotirouva ja olen joutunut oikeesti opetteleen kokkaukset ihan perusjutuista, aiemmin elamaani kuului lounaaksi tyyliin jugurttia ja illalliseksi paketti nuudeleita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilitko? Miten onnistui? no saat kysyä, siis en tiedä..ihan vaan omasta intressistä. Olen aina tykännyt tehdä jälkkäreitä enemmän kun ruokaa. No molempia teen mielelläni ilman mitään stressiä. Reseptejä olen keräillyt jo vuosia, vaikka en hirveesti ole toteuttanutkaan niitä. Uson että ruokakulttuuri on tullut lapsuudenkodistani. Opiskeluaikoinakin kun asuin yksin niin tein aina kunnon safkat ja satsasin ruoan laatuun. Pidän syömisestä :D ja jugurtto ja paketti nuudelii on jotenkin liian "helppoa ja yksitoikkoista" tunnen monia jotka elää yksin ja heidän jääkaappinsa sisältö on niin kummallinen :D mutta kaikkee oppii..teetkö nykyään teiän ruoat kotona? Tykkään myös kokeilla omia ruokiani...eli harvemmin käytän mitään reseptejä.

      Poista
  3. OMNOMNOM!! Måst definitivt prova! Can´t wait på följande reseptavslöjning! ;) Ja e väldigt dålig på att tänka ut bra mellanmål längs dagen så sätt gärna tips om såna med (själv lagade eller färdigt köpta) om du bara hinner och orkar <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Super!! Eftersom ni alla tycks tycka om mat tips, så ska ja definitivt fortsätta att posta dem :) <3

      Poista
  4. P.s. kom basilikan med i nåt skede? Den dekorerar man väl portionen med eftersom då e den färsk, om man steker den blir den såndän lödig... Ja minns mig ha haft problem med att steka saker i olivolja, de strittar som f*an.. Därtill har ja läst att: "Neitsytöljy sopii hyvin salaatin kastikkeeksi ja leipomiseen. Sitä ei kuitenkaan kannata käyttää paistamiseen, koska se ei kestä korkeita lämpötiloja. Kun öljyn lämpötila nousee yli 190 asteen, se alkaa savuttaa. Tällöin hyvät antioksidantit haihtuvat ja tilalle tulee ikäviä kemikaaleja".(nr. 2 i artickeln) http://www.iltalehti.fi/ruoka/2013080217325649_ru.shtml

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo absolut, fäsrk basilika e bättre en torr o då kommer den först i slutet, men ja hade int färsk hemma, så jag gjorde med torr basilika. Neitsytöljy går bra också. Ja ha alltid använt olivolja, så de känns naturligast för mig. Olivoljan strittar...o de tar ont :D

      Poista
  5. Jag provade denhär! Blev helt super bra :) Ja satt däremot grönsakerna i ugnen, blev bättre än på panna -tycker jag :)

    VastaaPoista