expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 28. elokuuta 2013

My PUNK - Glam Rock outfit

Musta karvainen Balmain olalle ja mars Kämppiin. Asenne ja tyyli kohdallaan. Minulle Dom Perignonii, kiitos! ;)
MIEHENI KAULUSPAITA- RALPH LAUREN

TAKKI-ZARA, BALMAIN LAUKKU-KAARINA K., HOUSUT ZARA, BOOTSIT-BIKBOK, T-PAITA-CONVERSE, NAHKAHANSKAT-H&M

9 kommenttia:

 1. Moikka Didem!

  En yleensä kommentoi muiden blogeja, mutta nyt tuli sellanen tunne että pakko laittaa kommenttia! Löysin sun blogin muutama viikko sitten ja jäin heti koukkuun, ahmin kaikki edelliset postaukset kerralla :) muhun tekee vaikutuksen sun aitous ja rehellisyys, oot upean kaunis niin ulkoota kuin sisältäkin ja se välittyy myös lukijoille. Mun on ollut vaikeeta löytää hyviä kotimaisia blogeja, jonka tyylitaju miellyttää silmää, mutta sä onnistut joka kerta täydellisesti ja sun asuissa on aina joku juju. Oli hauska huomata et omistan jotain samoja vaatekappaleita kun sä ;) Sä inspiroit niin monella eri osa-alueella ja oon tyytyväinen, että löysin tän blogin, koska oon monen asian kannalta samoilla linjoilla sun kanssa. Kuitenkin sun tapa kirjottaa sun elämästä, oli ne sitten asioita perheestä tai vähän pinnallisimmista jutuista on se, joka ilahduttaa eniten! :) Toivoisin, että jatkat samaan malliin, etkä anna ilkeiden kommenttien vaikuttaa sun tekoihin tai ajatuksiin. Jokainen on oman elämänsä herra ja maailma olis super tylsä paikka, jos kaikki menis saman kaavan mukaan. Mun mielestä pääasia on olla onnellinen, enkä voi ymmärtää millä logiikalla se on joltakin muulta pois. Haters gonna hate, mut sä oot täydellinen joten kiitos tästä hyvänmielen blogista! :)

  Hauskaa syksyä sulle ja koko perheelle, jään innolla oottamaan uusia postauksia! :)

  -Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että...taas jälleen kerran tulee niin kauniita ajatuksia sulta. Kiitos Julia! Mä olen niin kiitollinen joka ikisestä lukijastani. Teille just haluan antaa ja tuoda hyvää mieltä. HAHA..näin viime yönä unta että istuttiin iltaa kaikkien mun lukijoiden kanssa ja jaettiin fiiliksii ja pidettiin hauskaa :D Huippu juttu, että samaistut tyyliini ja omistat samoja vaatekappaleitakin! thumbs up ;) Ole varmaan huomannut että menen aikalailla omalla tyylillöni täällä,eikä ilkeät kommentit mua loukkaa. Meitä löytyy joka lähtöön ja olisi tylsääkin jos miellyttäisin kaikkia. Haters gonna hate..very true. Mut myös toistepäin..tiedän että niin moni myös tykkää. Kiva kun kirjoitit Julia :) Värikästä syksyä sullekkin <3 xx

   Poista
 2. Ihana pieni sulla siellä maassa möyrii :)! Onko Lucalla pahoja päiviä ollenkaan, niin hymyileväinen hän on :). Ja sinä, miten jumalaisen kaunis oot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo..ja välillä pieni häirikkö, kun tulee repimään kameraa kädestä. Tietää että mamma sanoo " nej" niin pakkohan se on koko ajan sit olla repimässä sitä. Lucalla ei hirveesti pahoja päiviä elämänsä aikana ole kyllä ollut. Hän on hyvin positiivinen tapaus. Nauraa ja hymilee aina kun herää <3 Kiitos sinulle kommentista!

   Poista
 3. Oon miettinyt ihan samaa. Luca taitaa olla aina iloinen. Upeesti kasvatat pojastasi yhtä positiivisen ja onnellisen, kuin itse olet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh..äsken just edelliselle vastasinkin että ei känkkäränkkä päiviä kyllä hirveesti ole Lucalla ollut. Hän on todela aurinkoinen lapsi. Kai tässä jotain oikein on tehty kun poika vaikuttaa hyvin onnelliselta ja reippaalta. Tempperamenttii kyllä on hänelläkin jo..kai se on hyvä!

   Poista
 4. Hyye Didem,

  I discovered your blog last week end and it's a very amazing one !! You make very good photo which reflect very well your fashion style (that I absolutely love) :)

  Just a quick note to told you that you have a nice blog and that I'm very happy to discover your new post every day !! (I only admirate your photo because saddly I do not understand finish ^^)

  Have a great evening,
  Your French reader,
  Sophie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey Sophie <3 I'm more than happy that u found me :) may I ask u how did u discover this? just for my own interest. Thank you so much for your lovely words. I have google translate on my blog, can u see it? its on the right side..maybe it could help.. :) Well I usually post quite a lot photos, so I think u still can enjoy ;) Its great to have readers from all over the world! Sweet dreams gorgeous hugs, xx

   Poista
 5. Well in fact I cannot remember how I discovered your blog, I have been trought many blogs and finally it found your's :)

  No regrets because your blog is amazing, and I will continue to follow you !!

  Sophie.

  VastaaPoista