expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 28. elokuuta 2013

The naked truth osa 3 - VASTAUKSIA

1. Mietitkö koskaan mitä tekisit, jos eroisit miehesi kanssa ja millaista elämäsi olisi silloin? 
Tottakai mietin, elämä muuttuisi sen verran että rinnallani ei kulkisi enää ihmistä joka saa mut nauramaan, hymyilemään ja loistamaan. Elämä olisi yksinäistä. Ihan helpolla tollasta heppua ei tule vastaan. Mutta jos meinaat taloudellisesti, olemme asiasta tietenkin keskustelleet ja jos ero tulisi niin mieheni pitäisi meistä oikein hyvää huolta.  Miehenihän on eronnut aikaisemmin ja hyvin on pitänyt huolta lapsistaan ja ex-vaimostaan. 

2. Haluatko naimisiin? 
Haluan

3. Millainen olet luonteeltasi? 
Temperamenttinen, iloinen, kunnianhimoinen, hauska, hassu, järjestelmällinen, spontaani, kaikista pienimmistäkin asioista nauttiva.

4. Oletko rauhallinen vai menevä tapaus? 
MOLEMPIA. haluan välillä rauhottua mutta nautin kyllä suunnattomasti menevästä elämästä. Pitää olla molempia..muuten kyllästyy. Osaan rauhottua ja olla itseni kanssa. 

5. Oletko luonnostasi hoikka? 
Kyllä

6. Harrastatko säännöllisesti liikuntaa? 
En, aikasemmin harrastin paljon: taitoluistelin  10 vuotta, telinevoimistelin, tanssin. Nykyään saan liikuntaa Lucasta. Aijon syksyllä aloittaa tanssin taas :)
  
7. Oletko kotoisin Riihimäeltä?
 Olen syntynyt Espoossa. Riihimäelle muutettiin kun olin alle kouluikäinen vanhempien töiden takia.

8. Minkä lukion olet käynyt? 
Helsingin ruotsinkielisen Normaalilyseon "Norsenin"

9. Olitko hyvä koulussa? Olin aika hyvä..vaihtelevasti.

10. Unelma-ammattisi? 
Luokan opettaja oli pitkään...mutta jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin jotain muodin ja median parissa. Stylisti...olla tyyli-ikoni.

11. Oletko tyytyväinen pieniin rintoihisi vai haluaisitko isommat rinnat tai kenties jopa silikonit? 
Olen tyytyväinen, en isoista osaa haaveilla kun ei ikinä niitä ole ollut. Jos silikonit laittaisin niin ehdottomasti pienet silikonit. 

12. Ehkä se kiperin kysymys, eli haluatko todellakin kiperiä kysymyksiä vai kuitenkin oikeasti kivoja kysymyksiä? 

Haluan :)

13. Miten olet turvannut elämäsi, jos miehesi vaihtaisi taas nuorempaan ja palvelualttiimpaan? Ette ole naimisissa ja omaisuus taitaa olla miehesi nimissä.                                                                                                     
Olemme mieheni kanssa puhuneet asiasta ja miehenihän on eronnut aikaisemmin ja hyvin on pitänyt huolta lapsistaan ja ex-vaimostaan. Mieheni turvaa varmasti, mutta sen lisäksi olen itse energinen, aktiivinen ja ahkera..joten luulen että minulle kyllä töitä löytyy.

14. Miten varpaasi kestävät runsaan korkokenkien käytön? Kerroit käyttäväsi korkoja välillä jopa kotona ruokaa laittaessasi.
Joo:) Epämuodostumiahan rumissa varpaissani on kyllä huonoista kengistä johtuen, nuorena sitä ollut tyhmä :)) tänäpäivänä käytän korkkareita jotka tuntuu mukavilta. Niillä helposti kävelen kilometrejä ilman että jaloissa tuntuu.

Ja sitten vähän kivempia kysymyksiä. 
..ok :D

15. Sinulla on upea laukkokokoelma, jossa on erikoisuuksia. Miksi olet päätynyt erikoisuuksiin, etkä painota klassikoiden hankintaa? Postaus kokoelmastasi olisi ihana lukea. 
Lupaan postaa kokoelmani, kunhan tämä elämä täällä hieman tasoittuu. Se on totta että klassikoihin en ole satsannut. Kyllä varmasti jonain päivänä haluan chanelin klassikon ja onhan minulla haaveena hermesin birkin! olen sanonut miehelleni että se on sijoitus! Hän harkitsee ;)) anyways..ei minulla ole oiekin vastausta tälle. On mukava että ei heti tule kadulla vastaan samanlaista laukkua, ehkä se on syy valintohini.

16. Sinulla on käsittämättömän hyvä itsetunto! Onko se peräisin kotoa lapsuudestasi ja miten koet vanhempiesi saaneen sinulle sen vahvistettua? Vinkkejä lapsen itsetunnon vahvistamiseen :-) 
Heippa..mulla on sama juttu lucan kanssa, ainoa asia mitä toivon että hän saisi on hyvä ja terve itsetunto. En tiedä mistä se on peräisin, täytyy joskus jutella äidin ja iskän kanssa asiasta, koska totta on että minulle ei ikinä ole ollut epäselvää "kuka minä olen" eikä kukaan ole minä kuvaani päässyt lyttäämään. Perheeni kanssa olen todella läheinen, meillä näytetään avoimesti rakkautta ja läheisyyttä, kannustusta olen kotoa saanut aina ja myös kunnon kritiikkiä. Äitini ei ole ikinä ollut sellainen että "minun lapseni on paras" vaan hän on suoraan sanonut asiat minulle, jos jossain on pitänyt parantaa niin sen myös on sanonut ja ohjannut että miten kannattaa lähtee kehittää itseään tai jotain juttua. Olen tyytyväinen kasvatukseeni. 

17. Jokaisella on heikkoudet ja vahvuudet, jopa maailman kaikkein kauneimmiksi julkisuudessa mainitut naiset kertovat, että heidänkin ulkonäöstään löytyisi korjattavaa. Mitkä ovat mielestäsi sinun heikkoutesi ja vahvuutesi ulkonäöllisesti.
Heikkoudet ensin: Rumat varpaat, hiuslaatu, vatsani voisi olla kiinteempi. Vahvuudet: Hoikka, pitkät jalat, silmät, kauniit kasvonpiirteet.

18. Mitä harrastuksia olet lapsellesi ajatellut tarjota, kun poikasi kasvaa vanhemmaksi? Tottakai lapset saavat valita itse mitä harrastavat, mutta pienemmille lapsille vanhemmat valitsevat, mitä ehdotetaan/tarjotaan. Onko jotain, mitä et halua tai toivo lapsesi harrastukseksi? Luca on hyvin musikaalinen ja rytmitajuinen joten haluan ehdottomasti tukea sitä eli : Tanssi ja ilmaisutaito ehdottomasti, Pianonsoitto..tai joku instrumentti. Jalkapallo. Muskari. :) Näillä aloitetaan..

19. Mitkä on Sveitsissä asumisen parhaat ja huonoimmat puolet? 
Parhaat puolet: Kaikki toimii, järjestelmällisyys, ruoan puhtaus ja laatu, luonto.  
Huonot puolet: Kieli (pienissä kylissä ei välttämättä puhuta lainkaan englantia, kaikki postit tulee saksaksi, liian tylsä ja järjestelmällinen paikka, sveitsiläisiä on vaikea lähestyä, pinnallista porukkaa, kallista. 

20.  Olet esiintynyt paljon lapsuudessa. Oliko sinulla hyvä itsetunto jo silloin? 
Miten kasvatat Lucasta, hyvän itsetunnon omaavan pojan?
 Oli. Uskon että harrastukset ja koti kasvatus ovat vaikuttaneet suuresti itsetuntooni. Rakastin pienenä esiintymistä ja lapsuuden ja nuoruuden harrastinkin teatteria ja olen ollut mukana musikaaleissa, teattereissa etc..lavalla oleminen luo myös tietynlaista itsevarmuutta, myöskin sitä että oppii sen ettei kaikkia voi miellyttää. Olen iloinen siitä että Luca on ominut myös samoja piiretitä kuin minulla on. Huomionhaku, musikaalisuss, rytmikkyys. Aijon tukea sitä sillä että mahdollisimman nuorena pääsee harrastamaan näitä asioita, myöskin eri harrastusten kokeileminen on hyvä juttu. Kyllä sen oman intohimon sitten löytää. Haluan tukea ja kannustaa lastani, myöskin pitää olla tiukka ja selvät rajat. Laspselle ei voi ikinä osoittaa liikaa rakkautta, läheisyyttä..paljon pusuja ja haleja. Tämä on hyvä aikuisenkin ihmisen muistaa..ei ole ikinä liia huomioida oma mies, ystävä, äiti tai isä <3.
21. Miehesi on miljonääri ja nuorempi siskosi seurustelee aatelissuvun vesan kanssa. Onko tämä sattumaa, vai eikö normi mies teille kelpaa? 
Pitää varmaan pirautella pikkusiskolle ja ihmetellä kuinka tässä nyt näin on käynyt :D Mieheni miljoonilla tai ilman, olisi huippu ja hyvin erikoinen tyyppi, siitä syystä en ihmettele kuinka hän on pärjännyt. 
VIIMEISEN OSAN, ELI OSA 4 JULKAISEN PARIN PÄIVÄN SISÄLLÄ. Paljon pusuja ja kiitos näistä..kivaa on vastailla, todella kivaa puuhaa!! :)
9 kommenttia:

 1. olet tyyli-ikonini!!! <3

  VastaaPoista
 2. Hienoa että miehesi kanssa puhutte myös ikävistä asioista (esim erosta), on hyvä olla realistinen, koska elämässä kaikki ei mene niin kuin suunnitellaan. Hienoa on myös että hän taloudellisesti huolehtii lapsistaan, sinusta ja exästä. Mutta korvaako raha sitten isän kaipuun? Miehesi kuitenkin vaikuttaa terveeltä ja järkevältä, hyvältä isältä, eli sinällään harmi että jos ero tulisi tuskin haluaisit että Luca näkee isäänsä liian harvoin. Varmasti näkee muita lapsiaan, mutta tuskin kuitenkaan ihan viikottain tai edes joka kuukausi? (oletan näin kun asutte Sveitsissä ja lapset koulussa). No toivotaan että kaikki menee hyvin mitä ikinä tapahtuu! :) Miten vanhoja muut lapset ovat? Miehesi on nuoresta iästä huolimatta saavuttanut paljon urallaan ja lapsia ehtinyt tehdä! :)

  VastaaPoista
 3. Taas suoria ja sinun näköisiä vastauksia<3

  VastaaPoista
 4. Paras blogi!! <3 jatka samaan malliin! Mahtavaa, kun postailet niin usein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3 nyt on ollut aika aktiivista toimintaa :) mutta nautin..<3

   Poista
 5. Heippa! Kiva lukea näitä postauksia. Voinko vielä esittää täydentävän kysymyksen... Sanoit että heikkouksiisi lukeutuu hiuslaatu. Mikä vika siinä on..? Hyvältähän ne näyttävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no sanotaanko että kampaaja sanoo mulle aina että nyt pitäis napsii puolet hiuksista pois :D hiukseni on liian kulunet tai sit se "laatu" vaan on sellaista..koska ne on aina olleet semmoset. Mut helppohoitoiset on..Ei tarvii miettii että ovatko littanat tai rasvaiset.

   Poista