expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 3. elokuuta 2013

Hey u stylish people

Lauantai lähti käyntiin Lucan kanssa höpsöttelyllä sängyssä. Hän nauttii suunnattomasti kun pääsee isoon sänkyyn pötköttelemään ja saa mun Iphonen käteensä. Yleensä hän laittaa puhelimen suoraan korvaan ja sit me leikitään että puhutaan puhelimessa. Haloo? <3 

Tänään tosiaan ajattelin vähän päivittää ja uudistaa blogiani. En vielä tiedä miten se tehdään, koska luulen että tuurilla sain laitettua ton edustuskuvan tohon kanteen sillon kun blogini aloitin. Urakka alkaa siis kohta :) 

Ennen sitä läpsyt jalkaan ja ulos lukemaan mun tuoreita suomalaisia lehtiäni <3 Rakastan lehtien selailua. Huom! Selailen enimmäkseen, jos hyvä juttu niin luen myös, mutta tykkään katsella kuvia. Costumessa on muuten hyviä juttuja. Se on noussut ehkä suomalaisista lehdistä kiinnostavimmaksi. 4 kommenttia:

 1. Pakko sanoa, että nyt tää blogi ja banneri näyttää jotenkin freesimmältä! :)

  Ja toiseks, haluisin kysyä, että minkä värinen sun Guccin huivi on? Se näyttää jossain kuvissa mustalta ja jossain harmaalta tai tummansiniseltä... Ja muistatko mallin nimeä? Huivi näyttää jotenkin niin ihanalta! :) Onko se muuten kestänyt hyvin käytössä? Olen kiitollinen, jos kerkeät vastaamaan :)

  Ja kiitos blogistasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEE, arvaa olinko ylpee 4 tunnin puuhastelun jälkeen, kun olin ilman mitään apuja saanut tehtyä ton. hihih :) oon vaan niin kömpelö koneiden ja ohjelmien kanssa. anyways..paljno opin. ehkä ensi kerralla selvii 2 tunnissa ;).

   Guccin huivi on mustaharmaa. Mallin nimeä en muista, mutta se on ostettu Foxtownista. Valitettavasti multa pöllittiin se ravintola Teatterissa nyt kesällä :/ Meinaan hankkia uuden nyt kun olen ensi viikolla sinne menossa. Suosittelen lämpimästi, iso ja muhkea, mutta myös pikkumustan kanssa sopiva lisä. On ollut hyvälaatuinen, verrattuna siihen kuinka ahekrassa käytössä se on ollut minulla.

   Kiitos kommentista <3

   Poista
 2. Ihana toppi, mistä se on? :)

  VastaaPoista
 3. Nauroin puhelinjutulle!! 😃 pakko saboa, että ihanaa että rakastat ja hoidat sun lasta niin hyvin. Se on iso lahja lapsen kehitykselle. Tykkään blogistasi 💕

  VastaaPoista