expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 6. elokuuta 2013

Burberry girl


This is my sophisticated lunch outfit. What do u like? Jumpsuit saa uuden ilmeen kun siihen yhdistää Burberry huivin.
                                                                      Hattu- H&M
                                                                 Jumpsuit- Bikbok
                                                                      Huivi- Burberry
                                                                Sandaalit- Zara
                                                                  Laukku- Mulberry

18 kommenttia:

 1. Miehesikö sulle ostaa nää kaikki luxury ihkutus -kuteet sun muut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni ei kanssani kaupoissa pyöri. Paras shoppailuseura on äitini ja hänen kanssaan olen viimeiset 15 vuotta kierrellyt kaupoissa.

   MUTTA koska minulla on rinnakkaiskortti mieheni kanssa niin kyllä hän on maksumies. Tosin tuossa kuvassa olen itse (iskän rahoilla) hankkinut laukun ja huivin. Sandaalit ja jumpsuit ovat tuoreita kesälöytöjä mieheni kortilla.

   Kerron rehellisesti, koska ei ole mitään peiteltävää. Meillä ei ole ollut ongelma se että mieheni on maksumies elämiseen.

   Poista
  2. Pointsit rehellisyydestä. Aika harva myöntää elävänsä miehen (av(i)o tai isä) rahoilla loppujen lopuksi. Mutta kukin tyylillään!

   Poista
  3. Tosiaan, hienoa, että joku uskaltaa olla rehellinen. Obviously nuorena tyttönä ostellaan juttuja vanhempien piikkiin (jos heillä on varaa) ja vanhempana sitten miehen, jos tälläinen käytäntö perheessä on. En yhtään tiedä onko tällainen Suomessa kovin yleistä, mutta ainakin Yhdysvalloissa (ihan telkkarinkin ja omien kokemuksieni perusteella) "kotiäiteys" taitaa olla ihan normaalia. Onko sillä muille ihmisille merkitystä, millä tavoin ihminen ostaa asioita itselleen? Ei pitäiti :).

   Ihan ps, rakastan blogiasi! Löysin tämän jonkun aikaa sitten. Poikasi on suloinen ja itse olet NIIN kaunis että ! :))

   Poista
  4. Täältäkin kyllä pisteet rehellisyydestä ja avoimuudesta :) Jos homma toimii noin ja molemmille on ok, että mies elättää niin ei siinä ole muilla nokan koputtamista...

   Tyylisi on inspiroiva :)

   Poista
 2. Onko joku ikinä sanonut sinulle että olet vain ilmeisesti laiska mutta haluat elää glamourelämää? Nyt ainakin sanon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini on kyllä sanonut. Osittain näyttää siltä että olen laiska, koska unelmani/mitä haluan tehdä työkseni on liittyy muotiin, stailaukseen, blogin kirjoittamiseen ja sen myötä tulevaan menestymiseen josta haaveilen. Voisin hyvinkin työskennellä vaikkapa vaatekaupassa tälläkin hetkellä, mutta kun minulla kerta on mahdollisuus olla kotona lapseni kanssa ja nautin siitä kuitenkin suunnattomasti niin valitsen mieluummin kotona olemisen. Mutta myönnän että perusduunia 8-4 päivittäin ei houkuttele (huom! minulla on edelleen se tilanne että voin valita) Uskon että jonain päivänä olen menestynyt omalla sarallani ja pystyn tarjoamaan omilla ansaitulla rahoillani perheelleni jotain.

   En tiedä pitääkö mieheni minua laiskana, mutta ainakin hän tuntee minut ja mitä haluan saavuttaa. Siinä hän tukee minua 94%. ;)

   Poista
 3. Ihana! Aina yhtä tyylikäs :) -S-

  VastaaPoista
 4. Mitä hittoa se ketään liikuttaa kuka kenenkin rahoilla elää. Jos Didemillä ja hänen miehellään systeemi toimii ja jokainen on rooliinsa tyytyväinen (toisaalta mahdollista on myös, että nuorena naisena Didem ei ole ehtinyt nähdä vielä kaikkia mahdollisuuksiaankaan olla jotain muuta, mutta ehtii myöhemminkin) niin ei se ole meiltä muilta pois.

  Sitten kun Luca on isompi, niin lähde Didem ihmeessä opiskelemaan jotain muodin ja talouden tai markkinoinnin puolta (vaatetusalan ja muodin puolelta siis), niin voit päästä sillä alalla monipuolisiin työtehtäviin ja toteuttaa varmasti itseäsi alalla niin, että ideasi ja visiosi näkyvät vaatekauppojen hyllyillä tai muotilehtien sivuilla. Ala on toisaalta kova, että opiskelua ja uurastusta tarvitaan ja ehkä vähän kovuutta ja kyynäärpää taktiikkaa jos tahtoo päästä pätevään rooliin muotimaailmassa.

  Mites muuten lastensuojelutyöt tai sosionomi opinnot? Ovatko ne enää mielessä? Vink vink, ollaan törmätty näissä merkeissä Suomessa :)

  VastaaPoista
 5. Rehellinen tosiaan olet ja hyvä niin, ei mitään häpeämistä siinä että avioliitto toimii teillä teidän tavalla. Moni on varmasti sinulle kovinkin kateellinen.

  Teillä miehellä on iloinen, stressitön vaimo kotona ja sinulla mukavat päivät ja nautit selvästi elämästäsi. Ja jos sinullakin olisi hektinen ura, yhdessä matkustelu olisi aika vaikeaa ja elämässä varmasti paljon enemmän stressiä ja vähemmän aikaa yhdessä miehen kanssa.

  Opiskelu varmaankin jossain vaiheessa sopisi sinulle haluamallasi saralla.

  VastaaPoista
 6. Komeat varpaat, onko luomut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa pientä. Olan elämän täytyy olla aika ankeeta että jaksaa tuommoista kommentoida.

   Poista
 7. Millä ihmeen miehen rahoilla tässä nyt eletään? En kyllä ihan ymmärrä! Eikös perhe ole yhteinen yritys? Toinen hoitaa lasta ja toinen tienaa. Miten hitossa tässä maailmassa muuten lisäännyttäis?! Musta tuo on perin outoa ajattelua! Sinun rahat, minun rahat? Eikö ne silloin ole YHTEISIÄ rahoja kun on päätetty tämä elämä yhdessä jakaa ja elää? - Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, koska meitä on moneen lähtöön niin mielipiteitäkin tulee siinä samalla. Monella näyttää olevan ongelma sen asian kanssa että mies elättää minua :). Vaikea uskoa että jos joku heistä olisi samassa tilanteessa, että he pistäisivät vastaan sitä että mies jolla on varaa hoitaisi perheen raha asiat. Ymmärrän toki että halutaan olla itsenäisiä eikä kenenkään varassa. En minäkään ole mieheni varassa, vaikka hän perheen lompakkona toimiikin. Kateutta tulee aina olemaan, mutta tiedän myös sen että kaikki eivät tällaisesta elämästä nauttisi. Olen kanssasi samaa mieltä...perhe on tiimi. Meillä ei kotona lapsuudessa ollut sinun tai minun, vaan kaikki on yhteistä.

   Poista