expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 17. elokuuta 2013

Didem- always with love

Olen rapu horoskoopiltani. Olen hyvin tunteikas, herkkä, empaattinen, kunnianhimoinen. Kun välitän ja rakastan, niin teen sen niin voimakkaasti että se toinen ei ehkä edes tajua arvostaa asiaa. Olen luonteeltani iloinen, positiivinen, läheisyyden ja rakkauden kaipaava, nautin muille ilon antamisesta, auttava, ajattelevainen, ajattelen paljon, melkein koko ajan eri asioita, pelkään tulevaa, sulkeudun helposti, itsevarma, kaunis sisäkuori ja sydämeni on aidosti kultaa. Olen tulinen, mutta osaan pyytää anteeksi. Olen romanttinen. Olen siunattu siitä että olen saanut elää hyvin rakastavassa perheessä, lapsuus tuo minulle vain hymyn kasvoilleni. Toivon samaa omalle pojalleni <3  Tässä kuvia lapsuudesta :)

                                                                                                                                                                "The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"                                                                                                                                        -Eleanor Roosevelt-

9 kommenttia:

 1. Täällä toinen rapu!! En muista oletko maininnut täällä olevasi rapu, mutta jostain syystä tiesin/arvasin sen. Olen monesti miettinyt, että olen aika samankaltainen luonteeltani, mitä nyt tämän blogin perusteella voi päätellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon ehkä joskus aikasemmin..mutta mun piirteet on kyl aika rapumaiset. Aina kun joku sanoo noin, niin olis kiva tavata se henkilö :)

   Poista
 2. Voi miten suloinen lapsi oot ollu! Ja kaunis teininä! Tuo viimeinen kuva on jotenkin enkelimäinen, sitä vois katsella ikuisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! juu...olin aika valokuvauksellinen, rakastin huomioo ja esiintymistä. Ja se piirre on tainnut jäädä minuun...:)

   Poista
 3. saanko kysyä että mikset tee mitään mallinhommia?koska selvästi tykkäät kaikesta sellaisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) nooh, tän blogin kautta voin leikkii "mallia" ;)

   Poista
 4. Poikasi on ainakin perinyt uskomattoman kauniit silmät sinulta!!!
  Kaunis olet kyllä ollut jo lapsenakin ja en voi muuta kuin kadehtia tuota rusketustasi.
  Onko ihosi myös ilman rusketusta oliivinsävyinen?

  Myönnän etta googletin sinun nimeäsi ja päädyin youtube videoon missä nuori Didem laulaa tenavatähti kilpailussa, niin suloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ilman rusketustakin hieman oliivinsävyinen :) kiitoksia kaunnista kehuista. Joo...10 v "mitt sommarlov" mun aika reipas koreografia on ehkä paras. varsinkin siinä C-osassa. heheh...:) hyviä muistoja.

   Poista
 5. Silmäsi muuten näyttää lapsuuden kuvissasi varsin ruskeilta. Ei oo tullut aiemmin puheeksi, mutta käytätkö muuten värillisiä piilolinssejä vai onko valotus ollut niin erilainen vanhemmissa kameroissa? Nätti tyttö oot ollut ja aivan nätti livenäkin edelleen :) t. Nykyään yhteinen ystäväpiiri <3

  VastaaPoista