expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 5. elokuuta 2013

Sunday fun

Lauantai ilta sai mukavan känteen kun kuulimme että ystäväpariskunta sai siirrettyä lentonsa takaisin Suomeen seuraavalle päivälle. Olin jos sopinut että lastenhoitaja tulisi viettää Lucan kanssa aikaa la illaksi ja mahdollisesti yöksikin. Yöksihän se meni..meidän ilta nimittäin venähti oikein hyvässä seurassa pikkutunneille asti. Oltiin eka Seerosesa dinnerillä, siitä seebad Engeen fiilistelee ja ravintola Terrasseen juomaan shamppanjaa ja tanssimaan.

Lastenhoitajamme fb päivitys lauantaina ;) 

"Finally I've learned to understand people who say they like working. Today I've get paid for drinking prosecco, eating Ben & Jerry's, reading fashion magazines, watching movie, taking a long shower... I mean this is not so bad, not at all! Working is actually quite nice and relaxing tho!"

"Didem tykkää"

Tämä suomalainen tyttö on aivan ihana, paras ja huippu reipas. 

Olen mielestäni tosi kiva ja rento työnantaja :) ennen kun lähdemme minnekkään, niin mulle on tärkeetä että toisella on rento olo meillä ja mielelläni kerron että kun Luca on mennyt nukkumaan niin rentoudu ja nauti, juo kuohuvaa, ota kylpy, lue lehtiä etc...varsinkin kun tiedän että hän ei Lucan kanssa ole mikään laiskottelija luonne, vaan tosissaan on läsnä ja leikkii Lucan kanssa. Monet aliarvioi myös lastenhoitajia, mutta he hoitaa Sinulle arvokkainta asiaa, omaa lastasi <3 sitä ei pidä aliarvioida.

Sunnuntaina ystäväperheemme tuli meille kylään ja tarkoitus oli lähteä piknikille. Sää kuitenkin muuttui sen verran että päätimme pitää piknikin kotona. Päivä oli ihanan lepposa. 7 kommenttia:

 1. Hei, löysin sun blogin sattumalta. Luin pikkusen ja tuli pari kysymystä mieleen. Mikä koulutus sinulla on (jos on)? Ootko ikinä tehnyt töitä vai onko sinun päämääränä elämässä ollut löydä rikkaan miehen? Sinun tapauksessa en sanoisi sinua ”työnatajaksi”.
  Sinulta kysyttiin: Paljon sinulla menee rahaa vaatteisiin?
  Vastasit: ”Riipuu siitä miten kiltisti olen ollut ja muistanut palvella miestäni ;)”
  Palvella…
  Äh, että kaunis nainen voi olla niin yksinkertainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos et näe ironiaa vastauksessani, niin varmasti kannattaisi ensin tutustua paremmin minuun, blogiini ja kirjoituksiini. Se ei tarkoita kuitenkaan ettenkö tykkäisi palvella miestäni, koska siitä mä todellakin pidän!

   Työelämässä ennen opiskeluitani olen ollut 2 vuotta. Päiväkodissa olin töissä ja sen jälkeen aloitin opiskelut lastentarhanopettajaksi. Lopputyötä vaille valmis, mutta koska olemme hyvin liikkuvaisia ja lapsi tullut mukaan arkeen niin eipä hirveesti ole sen alan opiskelut enää maistunut. Muut kuviot luultavasti vievät voiton.

   Yksinkertainen tai ei, ainakin elän hyvin vahvasti sellaista elämää josta nautin. Onhan se helpompaa että mies on varakkaampi. Äitini on ollut koti-äiti, joten en näe asiassa mitään vikaa, jos kerta mahdollista olla kotona. Jos tulen tekemään uraa jollakin saralla, niin se saa tapahtua luonnostaan, minulla ei ole palavaa tarvetta uranaiseksi.

   En ole kovin suuri työnantaja, mutta TYÖN ANTAJA kuitenkin olen. ;D like it or not!

   Poista
 2. Oikea asenne Didem! Jokainen elää omalla tyylillään ja jokaiselle on varmasti juuri se oma tie kuljettavanaan. Blogistasi huokuu tyytyväisyytesi omaan elämääsi ja niin sen pitää ollakkin. Miksi ihmisten pitää kyseenalaistaa toisten eläminen ja oleminen? Nähdä vaivaa asioista, jotka eivät oikeastaan tee itselle hevonp*skaakaan? Kateutta ja tyytymättömyyttä omaan elämään,sanon minä! Keep on going! :) Hyvä blogi! :))

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastaukssta. En halua todellakaan haukkua sinua tai aliarvioida. Ollaanhan me kaikki erilaisia. Minä spekuloin. Sellaisen kuvan annat blogissasi. Blogithan ovat vapaasti kaikkien luettavissa. Minäkin rakastan vaatteita, laukkuja, leipomista ja shamppanjaa. Kukapa ei tykkäisi? Mutta mä en ikinä haluaisi että mun mies elättäisi mua. Se on eri juttu kun se elättää mun lasta eikä mua; maksaa lastenhoitajalle; ja se tekee hänestä työnantajan. Mulle tulisi paha mieli (jopa hyväksikäytön tunne). Siksi minulla on työ ja ura, hemmottelen itseni, ostan Gucci laukkuja JA ehdin palvella mun miestäni joka päivä koska rakastan ja kunnioitan häntä. Just sayin'. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Didemin blogista saa aivan väärän kuvan siitä, millainen hän on. Blogin nainen vaikuttaa ajoin kylmältä ja laskelmoivalta naiselta, joka antaa miehensä elättää.

   Olen tavannut jänet kerran eräässä tilanteessa, ja minulle jäi mieleen erittäin ystävällinen, toiset huomioon ottava ja sympaattinen nuori nainen, joka oli hymyilevä ja kaunis. Tämä blogi esittelee vain hyvin pienen osan hänen elämästään.

   Poista
 4. On minullakin ura ja kaikkea lapsen lisäksi. Mutta jos mieheni tienaisi yksin sen minkä me yhdessä, niin jäisin mielelläni kotiin lapsen kanssa, ainakin suureksi osaksi. En ymmärrä äitiä, joka ei niin tekisi jos siihen kerran on mahdollisuus? Ja uskon, että se joka väittää muuta, valehtelee. Ja miksi pitää tulla tänne blogiin moista kertomaan? Koska on kateellinen. Muuten siihen ei olisi tarvetta.

  VastaaPoista