expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Deryan 4 erilaista päivänasua

Tänään pääsette ihastelemaan pikkusiskoni Deryan tyylisilmää. Luvassa on 4 päivän asua. Derya kuulisi myös mielellään mielipiteenne hänen asuistaan ja valinnoistaan.

 Tyylimme poikkeaa jonkun verran toisistamme..joka on tietty mukavaa teille lukijoille. Miten kuvailisitte muutamalla sanalla Deryan tyylin ja minun tyylini?  

 Yliopisto asu 




- Pusero: Monki 
- Takki: Zara 
- Huivi: Louis Vuitton
- Laukku: Zara 
- Farkut: Hilfiger 

 
Casual asu



- Paita: JC
- Farkut: Mango 
- Nahkatakki: River Island 
- Huivi: Louis Vuitton 
- Laukku: Stella Mccartney 
- Kengät: Jeffrey Campbell 
- Aurinkolasit: Ray Ban
 

Shoppailu asu 

- Collage pusero: JC 
- Bombertakki: Voijeans.co 
- Farkut: Mango 
- Nilkkurit: Banco 
- Kaulakoru: Gina Tricot 
- Laukku: Zara 
- Aurinkolasit: Ray Ban 
 
 
Keikka asu 
- Paita: Urban Outfitters 
- Shortsit: Bikbok 
- Kello: Michael Kors 
- Rannekorut: Ulkomailta 
- Sormukset: Gina tricot, bikbok, h&m 
- Laukku: Stella Mccartney 

14 kommenttia:

  1. Ihania asuja, tosi tyylikkäitä ja lemppareita keikka asu ja casual! Sulla on ehkä vähän rennompi tyyli ja sun siskol huolitellumpi.:) ainaki näiden perusteella. Molemmat kauniita ja ihan teidän näköset tyylit!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Ihan tyyli Deryalla:) Tykkään kovasti kaikista asuista ja varsinkin Stella Mccartneyn laukusta ja Jeffreyn kengistä<3
    Olisi kiva jos Deryakin alkaisi bloggaamaan. Terv. Blogin tuleva lukija

    VastaaPoista
  4. Tusinatavaraa. Ei mitään persoonallista.

    VastaaPoista
  5. Huoliiteltu ja freessi! Teillä on erillaiset tyylit mutta jotenki kuitenki sama taito yhdistellä laatumerkkejä ja halpismerkkejä ja se on musta niin just se keihtova ja persoonallinen ominaisuus!

    -Anastacia

    VastaaPoista
  6. Miten siskosi rahoittaa merkkivaate/laukku ostoksensa, jos hän opiskelee yliopistossa?
    Rikas poikaystäväkö vai pappa betalar?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä se kenellekkäänkuuluu? varsibnkaan sulle? Ei muuta sun surkeeta elämääs parempaan se tieto! urpo!

      Poista
    2. Ottakaa rauhallisesti te toisetkin lukijat :D

      Poista
  7. Yliopisto ja keikka-asuista tulee vähän mieleen gossip girl (hyvällä tavalla) :D Luulen että yhteistä tyylissänne on vähän coolia elementtejä (nahkatakki, niitit, ja sit nilkkurit), mut Derya on enemmän klassinen. Vaatteet on tosi jees, en tiedä käyttäisinkö itse noin paljon koruja! :) Näkee että hän satsaa koruihin ja asusteihin vaikka asut ovat simppelit :)

    VastaaPoista
  8. Simppelit vaatteet, näyttävät korut ja ihanat kengät. Sulla on rennompi chic look ja hänellä enemmän sliipattu chic...kokeilkaa joskus toistenne tyylejä,olisi hauska postaus blogiin! Mutta olette kyllä kummatkin löytäneet oman tyylinne.
    -J

    VastaaPoista
  9. Olettepa kauniit sisarukset! :) Deryalla on mielestäni vähän arvokaampi ja siveellisempi tyyli.. ei näy peppua tai reisiä yms. Sinulla on samaan aikaan aika paljastava ja rento tyyli. Olet Didem kaunis ja ihan varmasti saisit huomiota myös peittävämmillä asuilla. :)<3

    VastaaPoista
  10. Heippa :) ensiksi kiitos kivasta blogista! Ihana päästä hetkeksi irti arjesta seuraamaan sun elämää :) Olenko ymmärtänyt oikein, että sulla on myös iso sisko? Ihmettelen vaan kun et juuri koskaan puhu hänestä tai postaa mitään kuvia hänestä!? Voisin kuvitellä, että hän on varmaankin yhtä kaunis kuin sinä ja Deryakin :) mukavaa viikonloppua sinne ja lisää terveys ja kauneusvinkkejä ;) jatka samaan malliin, huippu blogi :)

    VastaaPoista
  11. Miten ihmeessä sun siskolla on varaa noin kalliisiin vaatteisiin? Sun siskolla on kyllä ihan mieletön tyyli, tosi paljon yksityiskohtia - tulee vähän mieleen gossip girl, ja samaanainaa preppy prinsessatyyli (ja tarkoitan ihan kirjailmellisti prinsessaa, eli miten kuninkaalliset pukeutuvat vapaa-ajalla...) :) Voisitko Derya alkaa pitämään blogia?! Pliiissss. Saisit varmasti tätä kautta paljon lukijoita

    VastaaPoista
  12. Sun siskon tyyli on tosi kiva, vaikka tosi kaukana mun tyylistä (ja tykkään enemmän sun tyylistä kun menee lähemmäs omaani). Mutta omassa lajissaan siskon asut on aivan ok, ehkä vähän liian turhan jäykkiä nuorelle tytölle mun makuun.

    Oon ainoo kuka sanoo? Mutta ehdottomasti panta pois, paljon kauniimpi ilman 90-luvun hiushärpäkkeitä!

    VastaaPoista