expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 8. marraskuuta 2013

Tuoksujen kuningatar

on ALIEN by THIERRY MUGLER. Kaksi hienoa naista astuivat autostaan ulos. Luulen että kyseessä oli äiti ja tytär. Korkkari ja laukku katsastuksen lisäksi nuuhkin kun koira kun nämä kaksi kävelivät ohitseni. Luca on rattaissa ja meillä meno puistoon rela kledjuissa. 

BUT NOOO...teen täyskäännöksen hetken kuluttua ja lähden juoksemaan näiden naisten perään. 
" Hi, excuse me..sorry for disturbing u, but I just had to come and ask u both what perfume you r wearing, cause I almost fainted when u passed by me. Love the perfume." 
Sitten aloin nuuskimaan näitä naisia ja selvittelemään kumpi tuoksuu sille samettisen pehmeälle mystiikalle. Kiitos, vastaus löytyi ja lähipuiston sijasta lähdettiin kävelemään Nordstömille poistamaan yksi Alien. Of course sen jälkeen leikkipuistoon, muutenhan olisin aivan kauhistuttavan itsekäs mamma, joka raahailee pientä poikaansa ympäri melkein päänsärkyä aiheuttavilla hajuvesiosastoilla ;) eikö :o  ja asiasta toiseen...miettikää välillä kun Luca raukka istuu rattaissa ja katselee kun kulmakarvojani trimmataan 5 minuuttia (tämä oli siis sarkasmia).

Huomenta sinne Suomeen ja oikein hyvää päivää kaikille <3 love, didem




T-PAITA/FARKKUPAITA/SHORTSIT-ZARA, CONVERSET JA LAUKKU-YSL





ALIEN-uusi suosikki tuoksuni. Onko kellään teistä kokemuksia tästä? ja mitä te pidätte? 


22 kommenttia:

  1. Tätä ei saa suomesta! :)

    VastaaPoista
  2. ihana blogi sinulla :) hyvää päivän jatkoa sinne!:)

    VastaaPoista
  3. toi tuoksu on ihana! (ja AL tätä saa suomesta, sokokselta oon ostanut) :)

    VastaaPoista
  4. Saa kyllä Suomesta tax freestä, mutta on aivan kamalaa myrkkyä..Venäläisen keskiluokan suosikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksujen maailma on vaikea. Jotkut tykkää, jotkut ei.

      Poista
  5. Hei!Löysin vasta sun blogin(Madden blogin kautta) ja oon ihan koukussa! Ihanan erilainen,aito ja sympaattinen blogi :) Se miten yhdistät äitinä ja "vaimona" olemisen sekä oman ajan on todella ihailtavaa!

    Luin jostain postauksesta,että olisit kirjoittamassa ruokailuista/painostasi/syömishäiriöstä,niin mietin oletko jo tuollaisen postauksen tehnyt tai aiotko tehdä? :)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ihana saada uusi lukija. Mietin itsekkin että voisin tehdä joko uuden kyselytuokion tai tehdä postauksen josta pääsee vanhoihin linkkeihin...niin uudetkin lukijat pysyy kärryillä :) Kiitos kauniista sanoistasi, mielelläni avaan oman elämäni täsyin omana itsenäni teille. Tulen kirjoittamaan laajemman postauksen bulimiasta anytime soon.

      Poista
    2. Toivottavati pysyt mukana <3 ihanaa vloppua sinne myös!!

      Poista
  6. Oot aivan ihana mamma. Aina ajattelemassa myös poikaasi. Tuoksusi ansaitsit.
    Täytyy itsekin käydä tuoksuttelemassa Alienia;D

    VastaaPoista
  7. Alien on ihana! :) Minulla on ollut Alien käytössä viimeiset 5 vuotta, ihastuin ensin pulloon ja sitten tuoksuun! Se on melko vahva ja jakaa mielipiteitä; either you love it or hate it. Pidän sen uniikkisuudesta, se ei tosiaan ole mikään massatuoksu. Pullo on myös mielettömän kaunis ja erikoinen. Hyvän valinnan teit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SE ON! olen saanut nyt jo paljon kehuja uudesta tuoksustani. Pidän vahvoista mutta pehmeistä tuoksuista..ja alien on just sitä. Sinut huomatan kun astut huoneeseen tämä tuoksu ihollasi ;)

      Poista
  8. Saa suomesta,ihan sokokselta ja stockaltakin. Ollut mun biletuoksu viimeiset viisi vuotta. Se kerää aina huomiota ja kommentteja,olen niin monta kertaa kuullut että miten hyvin se sopii ja ollaan kysytty että mikä tuoksu se on. Vähän harmittaa että se on nyt levinnyt yleiseen käyttöön,ennen se oli vähän niinku "salainen aseeni" jonka vedin päälle pikkumustan kanssa ;) mutta se on sellainen että se ei sovi kaikille ja kaikkien iholle. Mahtava tuoksu,paras ikinä.
    -J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Mutta ainakin se on sun "merkkituote"...Ja tosiaan voin vaan nähdä sut (vaikka en tiedä minkä näköinen olet) kun kävelet korkkarit ja pikumusta päällä ihmisvilinän ohi ja kaikki jää nuuhkimaan sun perään :) hihi.

      Poista
    2. Ollaan kyllä törmätty kerran jos toisenkin puolivahingossa ja meillä on liuta yhteisiä tuttuja. Varsinkin suomenruotsalaisten piirit ovat pienet ;) Muistan parhaiten sinut siitä kun olet astunut sisään Teatteriin ja mä jäin suu ammollaan katsoo perään että wau mikä daami,niin näyttävä ja itsevarma. Ihanaa että sulla on nykyään blogi,tulee aina niin pirtsakka fiilis kun lukee sitä.
      Ainiin ja sitä nutturapostausta odotellen ;D
      Hyvää viikonalkua!

      Poista
    3. JOO...SE NUTTURAPOSTAUS..IM SORRY. Tulossa on!! Mua alkaa aina kiinnostaa hirveesti kuka siellä kirjoittelee, kun mainitaan yhteisistä tutuista etc :) mut ehkä sä ens kerralla kun näet mut tuut moikkaa :) Kiitos piristävästä kommentista ja kehuista. Hyvää viikonalkua sullekkin. Meillä pitkä lento tiedossa tällä viikolla, koska ollaan menossa Sveitsissä käymään.

      Poista
  9. Tätä saa tilattua myös Nelly.com:sta. Pitää kokeilla ;)

    VastaaPoista
  10. Minäki löysin sun blogin sieltä Madden kautta, mutta ihanaa, koska oon selannu kaikki sun postaukset tyyliin alkuun asti ja tykkään ihan valtavasti! Jotenki niin ihana persoona oot, ainakin tän kautta saa sellasen fiiliksen ;) Mahtavaa jäädä seuraileen sun elämää sieltä rapakon takaa :P

    VastaaPoista