expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Heading to SoHo House - LOOK

Mieheni herrasmiehenä käveli takani kun stoppailin autoja katua ylittäessä. Kamera välkkyi ja voila asukuvat oli siinä ;) RÄPS! Tämän kauniin päivän vietin mieheni kanssa ensin Rivabellassa lounastellen ja rupatellen. Siitä jatkoimme päätapahtumaan, joka oli Aku Louhimiehen 8-pallo leffan näytös ja afterparty of course. Tällä erää pääsette keskittymään vain asustani..huomenna tulee tekstiä ja tunteita elokuvasta. Niitä on paljon! Itkin vuolaasti!

AURINKOLASIT-VINTAGE, MEKKO-GIVENCHY,LAUKKU-GUCCI,KENGÄT-LOVE CULTURE












14 kommenttia:

  1. Ihailen sun pitkiä sääriä ja tasaista rusketusta;)

    VastaaPoista
  2. ihana rentoo mekko! haluun sen mustana !

    VastaaPoista
  3. Moikka Didem! Löysin juuri blogisi, ja täytyy sanoa että olet luultavasti kaunein ihminen kenet olen nähnyt! Ihan ensiksi tiedustelisin, onko toi upea hiusväri sun oma? Jos värjäät, niin mitä väriä käytät /kenellä kampaajalla olet käynyt Suomessa? Olisi kiva kuulla myös sun kauneudenhoitorutiineja + sun niksejä millä vaalit kauneuttasii! :)

    Ihanaa viikon jatkoa! :)

    -Anette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anette ja kiitos noista hurjista kehuista <3. Ihana kun löysit tänne. Ajattelin että tekisin pienen esittelyn itsestäni uusille lukijoilleni, tai sitten linkitän vanhoja postauksia, niin että pysyy kärryillä :D hiusväri on oma..aurinko on vuosien varrella tehnyt kivat raidat. Koskaan en ole värjänny hiuksiani. Voin tehä postauksen kauneudenhoitorutiineistani..se tuntuu myös kiinnostavan monia ja mielllään kirjoitan siitä vaikka ei mulla mitään erikoisia niksejä ole ,haha. Toivottavasti viihdyt täällä Anette...sori myös late answer. Leppoisaa sunnuntaita <3

      Poista
  4. Olet niin kaunis, mutta kiinnitä vielä huomiota ryhtiisi! Sen kun suoristat niin perfect :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että tuossa kyttyrä-kuvassa on haettu 180cm pitkien mallien poseeraus-tyyliä.....ei toimi lyhyellä naisella Didem! Minkä pituinen olet?

      Poista
    2. Täytyy kyllä sanoa että huono ryhti tosiaan...jotenkin kuva otettu hetkeen kun olen joutunut kävellessä tollaiseen hassuun asentoon :D minä en ole mikään hirmu pitkä, mutta pitkät jalat mulla on. 168 cm on pituuteni.

      Poista
  5. Mistä tuo sun ihana vihree takki/mekko on? :)

    VastaaPoista