expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Jetlag, please go away!

Ohhojjaa..aikamoisia rytmejä ollaan vedetty tässä pari päivää. Nyt maataan jo kaikki sängyssä, joten hope tämä yö menisi jo normaalisti. Luca sen sijaan pääsi rytmiinsä jo eilen, mutta mieheni ja minä, meillä on ollut hauskaa keskellä yötä, kun muut nukkuu.


Lento sujui hyvin. Koska lentomme oli vasta illalla ja busineksessa, niin Luca ja minä mahduimme hyvin nukkumaan yhdessä :) Annoimme Lucan juosta ja riehua villinä kentällä, jotta hän saisi kaikki energiansa pois ennen 12,5 h istumista. 
Kaveri otti kentän haltuunsa ja vilkutteli ohikulkijoille bye byee ja antoi lentopusuja. 


Eilen illastimme ystäviemme kanssa ja tänään jo vähän eri varustuksella puistoon :) kaipaan Californiaan ja sinne puistoihin, snadisti eri meininki. 

Kauniita unia <3 huomenna luvassa rentoutumis postaus. 

4 kommenttia:

 1. Ootteko nyt palanneet "lopullisesti" Sveitsiin? :)

  VastaaPoista
 2. Heyyy, tuli tässä mieleen ehkä vähän höpsö kysymys...mutta onko sinulla tai Lucalla ikinä ollut vaikeuksia sopeutua lämpötilan vaihteluihin? Varsinkin Lucaa ajatellen, minkälaista se on ollut hänelle, kun matkaa kylmän ja lämpimän maan välillä? :) keep going strong! -K xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi hassu kysmys <3 ..aikavaihtelut on tuottanut hankaluuksia..huoooh, mut siis lämpötila..en kyllä ole huomannut että olisi :) Onhan se kevyempää ja Luca tykkää siitä kun voi vaan lähtee ulos shortsit ja tpaita päällä. xx

   Poista