expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pumpulipilvellä

 Otamme aina välillä yhteiskylpy iltoja. Niistä Luca nauttii eniten, kun pääsee polskuttelee mun kanssa. Maman ja pojan oma spa aika, hah. Sitten tallustelemme kylpytakeissamme ympäri kämppää ja vaan hassuttelemme. Luca on nyt 1.5 vuotias ja nautin tästä iästä niin paljon. Hänen kanssaan on vaan niin älyttömän hauskaa. Luca ymmärtää jo puhetta ja puhuu juttuja itsekkin. Hän tulee kertomaan kun kakka on tullut vaippaan :D "kakka,kakka,kakka". Luca on ihan huippu! Hän halailee ja pusuttelee jo tyttöjä ja tanssi askeleet sujuu jo rutiinista. Nojoo...Lucaboo on nyt nukkumassa ja juuri keitin teetä, pilkoin persimon hedelmän nätisti lautaselle ja ajattelin mennä mieheni viereen sohvalle. Ihana vaan olla <3.

5 kommenttia:

 1. Sä et viitti enää vastata lukijoiden kyssäreihin,mur! Osallistuuko sun poikaystävä lucan hoitoon (ilm.ette ole aviossa tai kihloissa?) vai onko luca kokonaan sun työ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO OTAN VASTAAN KAIKEN "MUR" ...koska tiedän itsekkin etten oo vastaillut. iphone ja bloggeri siinä ei toimi hyvin, en pysty vastailee puhelimella jostain syystä..alusta asti ollut näin, joten kun julkaisen kommentit luurin kautta niin en voi vastaaa heti ja sit usein kommentit kerääntyy ja kerääntyy ja sit mul on vielä vaikeempi vastata.

   No nyt mul on myös uusi kone jossa toimii enternappi. Ehkä mä teen uudenvuoden lupauksen..arvosta lukjoitasi ennemmän <3.

   Anteeksi, yritän olla parempi.

   Joo mun mies hoitaa paljon, kun me ollaan molemmat kotona koko ajan (mieheni tekee työtään kotoa) joten ne hassuttelee ja syö aamupuurot yhdessä :) mut pääosin tietenkin minä käyn ulkona, hoidan kakkavaipat etc..kuitenkin mieheni on paljon ennemän lucan kanssa kun moni muu isä jotka käy päivisin töissä.

   Poista
 2. Luca on mahdottoman suloinen <3 Mulla on täällä kanssa ollut hurmuri vauhdissa pari päivää: heti kun silmä välttää, niin heittää vaatteet nurkkaan ja vaipan myös! Sitten kekkuloi nakuna ja tulee pusuttelemaan. Toivottavasti tää on vaan joku vaihe ja menee ohi pian. Isänsä sais kyllä tehdä samoin aina kun tulee kotiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kaisa :) joo nää on hassuja tapauksia...mut voi vitsit kun niistä nauttii kuitenkin. Itse nautin nyt paljon enemmän kun vauva ajasta..kiva kun pystyy kommunikoimaan toisen kanssa :)

   Poista
 3. Luca tosi suloinen pikkumies :) Elisa

  VastaaPoista