expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 22. elokuuta 2013

Hengaillaan

 Kaksi sairasta tässä huushållissa. Mieheni ranne meni poikki painissa (6 viikkoa kipsi kädessä) ja minulla hammas revittiin suusta, jonka jälkeen olen vetänyt lääkkeitä sen verran että päivät menee ihan tokkurassa. Kivut ovat jotain ihan kauheita. Joku meni varmaan vikaan, kävin lekurilla kaksi kertaa tämän vuoksi, mutta edeleen nämä kivut vain jatkuu. Hyvin meillä kuitenkin pyyhkii, toisella molemmat kädet ja toisella kaikki legot suussa ;) Tänään on hengailun lisäksi suunniteltu lähitulevaisuutta, josta tuutte kuulemaan pian. Rakkaat lukijat, kuukauden sisällä tulette huomaaman että kirjoittelen teille aivan jostain muualta. Jännittää, mutta olen myös kovin innoissani. Kuulin myös tänään "im so in looooov" uutisen ystävältäni. Happy for u muru <3 Rakastakaa ja katsokaa aina kolikon toinenkin puoli..välttämättä miehen/kaverin/vaatteen..minkä tahansa vaihto ei tuo parempaa sinulle kuitenkaan. Itsestään oppiminen ja toisen hyväksyminen tekee siteestä tiukan ja pysyvän. Myös intohimo kaikkiin asioihin on tärkeämpää kuin moni ehkä ajattelee. Intohimo vaikkapa blogiani kohtaan on niin suuri että voisin kirjoitella päivät pitkät ja vaikka en niin paljon kirjoittelekkaan, niin teen tätä sydämestäni. Aivan ihanaa. Tai intohimo suhteessa, jos alkuaikoina ei ikinä intohimoa löytynyt, niin harvemmin se myöhemminkään tulee. Olemme mieheni kanssa monesti riitatilanteiden jälkeen jutelleet kuinka sitovaa meidän intohimo toisiamme kohtaan on. Intohimo luo terveyttä ihmisessä.



TURVONNUT SUU JA POSKI :(
                                           





3 kommenttia:

  1. Ootko ajatellut ikinä tehdä videoblogipostauksia? Ne on alkanu yleistymään viime aikoina, olis tosi kiva jos säkin innostuisit postailemaan niitäkin vaikka silloin tällöin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen katsonut muutaman sellaisen ja itsellä myös käynyt mielessä että voisi kokeilla semmoista. En lupaa mitään, mutta harkitsen asiaa. Täytyy ensin kokeilla omaksi huviksi..kaikkeen kyllä tottuu :) vaikka hasuslta tuntuisikin mumista itsensä kanssa :) Videopostausket on hyvä idea ja uskon että ne kasvaa koko ajan.

      Poista
  2. Vau! Sulla on kivat koivet. Saanko kysyä et kuinka pitkät ne on siis ihan kirjaimellisesti? Aika outo kysymys, mutta itselläni on melko pitkät jalat ja ne näyttää vähän samanlaiselta kuin sinunkin. (;

    VastaaPoista