expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 5. marraskuuta 2013

Hey, I really like you!


Kaksi tyylikästä ja upeaa mimmii astelee Greens Up nimiseen salaattibaarin. Mulle ensimmäinen kerta, hänelle ihan vakio lempparipaikka. Istahdamme ulos terassille. Mikäs sen ihanampaa keskellä päivää vetää ensin terveellinen lunch, tutustua uuteen huippukivaan tyylitaituriin ja lopuksi vielä mennä Venicen hoodeille kuvaamaan. Siinä välissä pitää paeta yhtä liian innokasta miespuolista mallia, joka ei senkään jälkeen kun on kuullut meiltä että yksi on äiti ja toinen vaimo, ymmärrä jättää meitä rauhaan. 

Tutustuin Marikaan viime viikolla ja täytyy sanoa että kai sitä toisesta naisestakin voi olla näin innostunut :) on ihana istua toisen kenkilön kanssa ja huomata kuinka kaikki synkkaa ja samalla rikkoa se varovaisuuden raja, jota yleensä on uusia ihmisiä kohtaan. No meillä natsas sen verran hyvin, että olisin ollut valmis heittää verkkarit jalkaan, napostelemaan karkkia ja sipsejä koko illan ja vaan höpötellä tuon tytön kanssa. 





TAKKI-KIDS ZARA, T-SHRT-URBAN OUTFITTERS, SHORTS- H&M, BAG-DOLCE &GABBANA, BOOTS-H&M

 Oli niin kiva kuvata päivän asu, kun oli henkilö joka oikeasti nauttii valokuvaamisesta ja ottaa ihan hurjan hyviä kuvia. Sit kun tuli mun vuoro ottaa Marikasta, niin sen verran kätyri olen kameroiden kanssa, että hän sai itse liikkua, heiluu ja asetella kameran ja minut tiettyyn paikkaan, että osaisin saada jotain järkevää napsattua. Marika kirjoittaa omaa L.A. Madde nimistä blogiaan. Käykää katsomassa hänen versio päivästä. 
Uskon että jatkossa pääsette aina välillä seuraamaan eksoottisia yhteisiä päivän asu kuvauksia, jota suunnittelimme jo vähän etukäteen :) I really liked this girl <3









Yhteiset hullut hömppä ajatukset yhteen niin hyvä tulee ;)  Valokuvat ottanut bloggari/valokuvaaja MARIKA VALDEZ.

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Oot vaan niin hemmetin kaunis;) Jatkakaa vaan yhteisiä kuvaussessioita, aina välillä.
    I like;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kiitos valokuvaajalle myös :) Ja kiitos sulle kehuista. Me jatketaan ehdottomasti photoshooteja..saa nähdä mitä jännää tulossa ;)

      Poista
  2. Jos olisit lähtenyt mukaan, olisit voittanut miss suomi tittelin mennen tullen;D

    VastaaPoista
  3. Ai kamala, ei mitään missejä... Ne on vaan vähän keskivertotavista nätimpiä, mutta ihan taviksia. Didemistä tulisi aivan loistava malli! Siis nimenomaan sellainen pitkäkoipinen gasellimainen, lumoavan kaunis malli. Tuossa viimeisessä kuvassa olet muuten suorastaan eteerinen :)

    PS. Näin muuten siskosi Deryan ja ehkä äitisi viime viikolla Willassa. Ketä tahansa randomtyyppiä olisin saattanut vilkaista pidempäänkin, mutta heitä en kehdannut, ihan vaan kun tunnistin siskosi blogisi kautta. Olisi kyllä ollut mielenkiintoista vähän tiirailla että mitä siskosi oli valinnut ylleen, ja kurkata että oletko äitisi näköinen, jos kyseessä oli äitisi. Tai sitten olisin voinut kiskaista Deryan makutuomariksi sovituskoppiin ja udella äidiltäsi miten lapsille kasvatetaan noin terve ja hyvä itsetunto! :D Haha, ois ollut megafriikkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KAISA <3 Blogihistoriani paras kommentti! Jopa mieheni innostui kehumaan ;) Kiitos kun olet pysynyt mukanani täällä. Jos näet mut joskus siellpäin, tuuthan ehdottomasti juttelemaan..<3 halit ihana.

      Poista
    2. Ohhoh, kiitos vain :) Tästä on muodostunut mun lempiblogi, harvassa on näin suorat ja rehelliset bloggaajat. Kirjoitat blogia reilusti omana itsenäsi, ja se on tosi piristävä poikkeus! Lukaisen usein kommentitkin, koska sulla on nasevia kommentteja etenkin arvostelijoille ;) Upea tyylisi kruunaa kaiken, ja suloinen Luca on plussaa myös <3 Ehkä uskaltaudun juttusille jos joskus törmätään :)

      Poista
  4. Vau, löysin blogisi vasta äskettäin, mutta jäin heti koukkuun! Olet super kaunis ja varsinkin tuossa viimeisessä kuvassa näytät ihan Atiye Deniziltä! :) Hyvää loppusyksyä sinulle!

    VastaaPoista