expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 15. elokuuta 2013

Illallinen katettu kolmelle

Tarvitset 4 maustamatonta kananfilettä, 2 prk ruokakermaa, hunajaa, vihreitä papuja, pakaste herne/porkkana sekoitus, kesäkurpitsaa, 1 paprika ja mini luumutomaatteja (jotka vielä puolitan).           Voitele iso uunivuoka oliiviöljyllä ja asettele fileet vierekkäin. Mausta fileet suolalla ja rakuunalla. Lisää viipaloidut kasvikset. Kaada tasaisesti kaiken päälle hunajaa. Mausta basilikalla, paprikajauheella ja suolalla. Lopuksi lisää ruokakerma. Uunissa saa olla noin 30-40 min 220 asteessa. Hyvää <3 Tarjoilen lisäksi salaattia ja leipää.



2 kommenttia:

  1. Onpa tosi hyvännäköistä! Reseptit on mahtavia, kiitos niistä. Tätä täytyy kokeilla jo viikonloppuna. Mitä tuohon salaattiin on laitettu? Erityisesti salaattiohjeet kiinnostavat, kun usein tulee tehtyä vaan melkosamanlaista salaattia.

    Ai niin, ja edellisen postauksen asu on supertyylikäs! Itse en kyllä ihan yhtä lyhyttä helmaa uskaltaisi laittaa, ei taida kintut olla ihan yhtä edustuskelposet mitä sulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 joo olen nyt saanut kuulla tosta helmasta jonkun verran ja tosiaan olen kääntänyt hameen vielä lyhyemmäksi ylhäältä, mut en ihan noin lähtisi ulos itsekkään. Kuvaa varten vain. Kiitos kehuista ...en joudun kirjoittaa tekstit ja vastaukset putkeen koska enter nappini ei toimi jostain syystä. eli salaattiin tulee salaattisekoituspussi, kurkkua, avokadoa, miniluumutomaatteja, oliiveja hunajamelonia ja pähkinöitä. Käytän paljon yrttejä mausteina. Oliiviöljy ja vinegrette lopuksi :) hyvää tulee. Makoisaa viikonloppua ja anteeksi myöhäinen vastaus.

      Poista