expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Minusta tuli TÄTI

Tänään tapasin suloisimman pienokaisen <3 Sitä oli unohtanut jo kuinka pieni ihminen voi olla. Tuli niin ikävä Lucan vauva aikoja että kävin just läpi kaikki kuvat syntymästä saakka. Tosiaan minusta on tullut täti noin 4 viikkoa sitten pienelle pojalle. Isosiskoni loisti onnesta <3 olen todella onnellinen hänen puolestaan. Vietettiin päivä täällä vanhempien luona. Syötiin isän tekemiä parhaita turkkilaisia lihapullia eli "köfte" ja valkosipulijogurttia, grillattuja munakoisoo, paprikaa ja salaattia. Äiti oli jälkkäriksi tehnyt mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeen kera. Ihana päivä oli. Paljon vilinää ja intensiivistä keskustelua. Luca oli ihmeissään serkustaan. Hän meni ihan hiljaseksi ja tuijotteli vauvaa ja oli hyvin kiinnostunut koko ajan. Lopulta hän uskalsi silittää jaloista ja sen jälkeen villiinty koko ajan silittelee. Derya ja minä olemme ylpeitä tätejä molemmat.



















21 kommenttia:

  1. <3 Nothing is more powerfull in the world than Family <3
    -Big Sis-

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia! ps. onko tuo hiustesi luonnollinen väri vai värjäätkö niitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 niin on. en ole koskaan värjännyt hiuksiani. Raidat mitä löytyy on auringosta tulleita. eli ihan luonnolliset ovat.

      Poista
  3. Oi miten suloinen pikkukaveri <3 Aww... Oma vauva täytti juuri 6kk ja tuntuu jo niin suurelta! Voi kun vauvat olisi pieniä pidempään, ne on niin ihania <3 Ja äiti tosiaan näyttää hehkuvan tuoretta vauvaonnea :) Ihanaa. Onnea pikkukaverin perheelle ja tädeille!

    VastaaPoista
  4. Joku sanonta on, että parasta mitä voit antaa lapsellesi on sisarukset. Ja tässäkin näkee, kuinka läheisiä te siskokset olette. Ehkä toisiksi suurinta onnea lapselle on sitten saman ikäluokan serkukset :-) Ainakin omille lapsilleni serkut on tosi tärkeitä, vaikka heitä ei ihan jatkuvasti näekään, kun asumme eri maissa. Onnittelut äidille ja tädille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. Odotan jo sitä kun pojat alkaa leikkii ja riehuu toistensa kanssa. Vaikka erimaissa asuisikin niin perhe on tärkein ja se pitää paikkaansa että meillä on hyvin läheiset välit. Kiitos onnitteluista :) <3

      Poista
  5. Mahtava tuo Deryan tukka! minäkin haluannn :D ja mahdottoman suloinen vauva, onnea kovasti perheelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on!! Joskus ollut polviin saakka:) kiitos onnitteluista <3

      Poista
  6. Onpa pikkujäbä samannäköinen kuin Luca! Ihana vauva!

    VastaaPoista
  7. Tämä on hassu pyyntö/kysymys mutta olisiko mitenkään mahdollista saada noiden köfte-pullien reseptiä? :) Rakastan turkkilaista ruokaa ja olisi mahtavaa saada ohjetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuut saamaan..mulla on tullut muutama muukin kiinnostunut, joten sopiiko että teen huomenna postauksen reseptistä?! turkkilainen/välimeren keittiö on namii.

      Poista
  8. Mikä kasvoissa on:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauvoilla sitä yleensä ilmenee..jonkun sortin ihottuma. Lucallakin oli syntyessään, mutta se rauhoittuu kun vauva kasvaa ja häviää kokonaan pois. eli ihan normaalia siis.

      Poista
  9. Olet isosiskosi kanssa todella eri näköinen. Onko hän sinun siskopuolesi? Olette Deryan kanssa paljon tummempia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sori kun on jäänyt vastaamatta. Joo isosikoni on siskopuoli. Isäni puolelta! hän on asunut äiinsä kanssa mutta viettäyt paaaljon aikaa meilläkin kun oltiin nuorempia. olemme yhtä läheisiä kuin täysisiskokset :)

      Poista
  10. Joo sori kun on jäänyt vastaamatta. Joo isosikoni on siskopuoli. Isäni puolelta! hän on asunut äiinsä kanssa mutta viettäyt paaaljon aikaa meilläkin kun oltiin nuorempia. olemme yhtä läheisiä kuin täysisiskokset :)

    VastaaPoista