expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 6. elokuuta 2013

Bikini body and the beach!


Ja joo, kyllä haluaisin esitellä miehenikin..mutta kun ei vaan suostu. Joten selkäkuva perheen pomosta saa kelvata :).. en ole aiemmin esitellyt bikineitä mutta kun päivän asusteet esitellään ja tänään ne on bikinit niin siinäpä sitten ovat. Olen käyttänyt bikineitä paljon, koska kesäni olen viettänyt turkissa jossa bikinit ja ranta-asu oli jokainen päivä päällä. Suurin osa bikineistäni ovat olkaimettomia koska rintani eivät ole suuren suuret :).. Alaosat ovat mahdollisimman matalat ja pienet..  

Kropastani haluan sanoa että synnytys ei muuttanut sitä mitenkään ja siitä olen onnekas. Söin paljon hedelmiä, heräsin jopa yöllä syömään voisi sanoa että söin kokoajan mutta terveellisesti. Liikuin paljon, kävelin korkkareissa ja biletin(en juonut enkä polttanut). Jos joku haluaa tarkempia tietoja kerron mielelläni. 
























21 kommenttia:

  1. Hei ihan näin vinkkinä jos et ite oo hoksannu (oletettavasti olet) niin eikö pienirintaisena käyttäis mieluummin bikineitä jossa vähän pushuppia, esim asokselta oon ite ostanu semmosia jotka nostattaa nätisti rintoja vaikka suht normaali kokoiset rinnat omistankin, mutta ajattelin vain että eikö nuo tommoiset bandeumalliset enemmänkin litistä rintoja? Enkä sano tätä sillä, että siinä mitään pahaa olisi, näytät todella hyvältä nuinkin ! Tekstistä sain vain semmoisen käsityksen, että ajattelet bandeumallin olevan paras/sopivin vaihtoehto pienirintaiselle ..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pienet rinnat ja bandeau sopii mainiosti yhteen, isoissa rinnoissa jos ei oo silarit niin bandeau painaa alas eikä tue ollenkaan! ja eipähän tuu bandeaumallista olkainrajoja ;) pienet rinnat kunniaan, niin moni nainen vähättelee pieniä rintojaan että ihan ottaa päähän!

      Poista
    2. Niinhän mä sanoinkin, että en tarkoittanut bandeumallin pienien rintojen kanssa näyttävän pahalta vaan sanoin että todella hyvältä näyttää nuinkin ja toki itsekin käytän bandeumallia nimenomaan siksi ettei rajoja tulisi. Pointti oli tuossa mun kirjoituksen lopussa, kun sen käsityksen sain että bandeumalli olisi sopivin ..

      Poista
    3. En niinkään halua korostaa push upeilla rintojani, ainakaan kun käytän bikinejä. Yleensä Bandeaumalleissani on pieni pehmostus sisällä joten ei ne tissit nyt ihan littänät ole. Siinä olen samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa, että isorintainen + bandeau ei välttämättä paras yhdistelmä. Biksut push upeilla on yleensä rintsikan malliset enkä sen takia osta sellaisia.

      Poista
  2. Hei! :)

    oon ihan vasta löytänyt sun blogin ja selasinpas saman tien alusta loppuun! Tosi kiva blogi ja alan kyllä seuraamaan. Kiitos siis kivasta blogista.:)

    Upea kroppa sinulla! utelen vielä että oliko sinulla raskauden aikana ongelmia sopeutua isoon mahaan? vai olitko siitä ylpeä?

    -jennifer

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jennifer <3 Huippua saada taas yksi uusi lukija :). Raskauden aikan nautin kropastani ja kasvavasta mahastani paljonkin. Hyvä olo ja terve suhtautuminen vartalooni ja itseeni oli varmasti plussaa muodonmuutokseeni. Olin ylpeä, enkä peitellyt löysillä vaatteilla itseäni. Olo ei tuntunut tukalalta kuin vasta viimeisellä viikolla. Voin laittaa raskauskuva postauksen itsestäni jos kiinnostaa?! xx

      Poista
  3. Moroooo mikä dekki!! :D
    Miehen vartalo ja Lucan naama => Didemin mies :)
    Huh, sanattomaks vetää senkin minkki! <3
    Lisää biksuista kiitos ja myös tulevasta jenkkilän keikasta :)
    Relax & Enjoy! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 hahaha...hymyt sinne. piristys ja hihittelyy. :D

      Poista
  4. On kyllä isin näköinen poika!

    VastaaPoista
  5. Poikien äitinä voin sanoa että sullakin on mielettömän suloinen poika :)

    VastaaPoista
  6. Hei, olen itse odottamassa esikoista ja ihan kiinnostuksesta, kauanko imetit poikaasi, vai imetitkö ollenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Imetin Lucaa kuukauden (samalla annoin korviketta). Tulimme Suomeen viettämään kesää ja siihen se imetys sitten jäi kokonaan. Minulla ei noussut maito kunnolla ja yöt olivat rankkoja koska vauva halusi koko ajan ruokaa. Suomessa on niin hyvät korvikkeet (verrattuna Sveitsiin..täällä on vaan jauhomuodossa) niin oli helppo siirtyä kokonaan korvikkeeseen. Olen ollut todella tyytyväinen. Seuraavan lapsen kanssa en tule imettämään. Tästäkin ollaan montaa eri mieltä, mutta tämä on minu mielipiteeni ja sopi minulle ja myös pojalleni parhaiten. Hän sai ruokaa tapreeksi ja minä myös nautin siitä ettei koko ajan tarvitse pumppailla ja miettii mitä laittaa päälle että on helppo imettää etc. Luca tuli maailmaan myös suunnitellulla sektiolla josta myös voin kertoa enemmän jos haluat. Kuinka pitkällä olet ? <3 onnea odotukseen <3

      Poista
    2. Jouduin itse lopettamaan imetyksen kahden päivän jälkeen. Vauva on terve, todella reipas ja jäntevä ja seuraa maailmaa enemmän kuin monet ikäisensä. Imettämistä nostetaan ihan suotta jalustalle, aivan kuin se olisi äidin mitta. Hienoa, että kerrot julkisesti omasta ratkaisustasi. Arvostan.

      Poista
  7. Ooo, onko tuo Cartierin Love bracelet??? Ihana! :) Haaveilen samanlaisesta, mutta valkokultaisena :) terkuin, Ella (uusi lukijasi, vasta löysin blogiisi :) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se <3 sain sen ystävänpäivä lahjaksi kullalta. :) Kiva kun löysit tänne ja pidit myös blogistani ;) MUKAVAA ILTAA SINNE ELLA! xx

      Poista
  8. Mulla on myös molemmat lapset sektiolla syntyneet (ei-suunnitellusti tosin) ja kummankaan lapsen kanssa maitoa ei juuri yhtään ja korviketta saivat alusta asti. Hyvin kasvoivat ja eipä näytä henkisiä traumojakaan jääneen :) Suomessa on jotenkin ihan älytön luomusynnytys- ja imetysasenne - muualla maailmassa taitaa olla vähän "terveempää" menoa... -S-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe...niin totta :) Eiköhän toi Lucakin ihan hyvin tossa näytä pärjäävän :))

      Poista
  9. Hei, kiitos tuosta imetysvastauksesta :) Itse olen vasta 2:lla kuukaudella, mutta luonnollisesti tulee mietittyä väkisinkin jo synnytyksen jälkeisiä asioita. Olen ehkä myös itse kallistumassa tuohon sektioon muutaman terveydellisen seikan takia, joten saa nähä, mitä mieltä ovat tästä neuvolassa kun menen sinne vasta ekalle käynnille ensi viikolla :) Ainakin kun sun bikinikuvia katsoo, niin en näe mitään arpia (tai siten sulla peitossa tai todella siistit ja huomaamattomat), joten tietysti se vaihtoehto houkuttelee enemmän, kuin alatiesynnytys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. arpi on biksurajan alapuolella, mutta hyvin pieni ja siisti. Laserillahan saa myöhemmin kokonaan häivytettyä, jos haluaa. Sektio on naisen suurimpia leikkauksia, kun siinä on niin monta kerrosta ennen sitä "kohdetta" eli beibiii :)) mutta hyvin nopea toimenpide. Toipuminen minulla meni hyvin ja kävelin jo samana iltana. Hidasta ja kivuliasta se on alussa. Good luck <3 ja ole tiukka siellä neuvolassa. Mielestäni on hölmöä että nainen ei itse saa valita Suomessa synnytystapaansa. Onnea myös odotukseen, toivottavasti nautit siitä ajasta.

      Poista