expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 27. elokuuta 2013

Päivän asu - Kukkainen tyttömäisyys

Mekko on ostettu Zaran lastenosastolta. Uskokaa pois, löytöjä voi tehdä sielläkin. En maximoisi tätä tyttömäisyyttä enempää tuossa asussa. Mekon kanssa bootsit ovat paras valinta minun tyyliini, jos haluaa astetta rokkaavamman setin niin laittaa mustat raffimmat bootsit jalkaan ja hatun (Sillon asu voisi käydä festareihinkin). Sovitin myös samanväristä nahkatakkia mekkoon ja se näytti oikein sievältä.








MEKKO -ZARA, NAHKATAKKI-MIAMI, BOOTSIT- ZURICH, LAUKKU -YSL &GUCCI, KORVAKORUT- GINA TRICOT.



 

19 kommenttia:

  1. Taas kerran ihana asu :)Sopii sulle niin hyvin! Mistä olet muuten ostanut noi bootsit? Voikohan niitä löytää vielä jostain? Voisitko tehdä postauksen kengistäsi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai kiitos :) ja sitä paitsi tosi mukava päällä. rakastan löysiä vaatteita :) lisäsin äsken asutiedot tuohon postaukseen ja kengät on Zürichista jostain ihan random kenkäkaupasta, en muista nimeä. Nahkaa ovat. Asutko Zürichissa? Voin tehdä postauksen. Olen itse aisassa luvannut jo aikaisemminkin tehdä.

      Poista
    2. Nilson Shoesilla Helsingissä on melkein identtisen näköiset kengät myynnissä :-) ainakin aleksanterinkadun myymälässä!

      Poista
    3. Mä oon ostanu hyvinkään willasta Haloselta just samanlaiset! Ne oli kyllä joulualesta et voi olla ettei niitä enää oo siellä..

      Poista
  2. Lastenosastolta voi toki löytää vaatteita, mutta toi mekko näyttää liian pieneltä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni ei näytä pieneltä. Tuo on babydoll tyyppinen ja haluan sen olevan lyhyt. Mekko on muuten aika löysä. Yläosakin ei ole lainkaan nafti, kiitos pienet rintani.

      Poista
  3. En valitettavasti kyllä asu :/ Ehkä vastaavanlaiset tulee vielä jossain vastaan :) Kiva, kun muuten postailet niin usein!

    VastaaPoista
  4. Aivan mielettömän ihana tuo mekko, olen koko syksyn (tai no loppukesän) yrittänyt etsiä tuon tyylistä mutta en löydä! Superkiva asu! :D

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle <3 Käy checkaa Itäkeskuksen Zaan lastenosasto :) viikko sitten hankin tämän.

      Poista
  5. kuka sinun kuviasi ottaa? Vaikuttaa siltä kun sinulla koko ajan olisi kuvaaja mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha...EI OLE, voi kunpa olisi. Aina valitan miehelleni että en saa hyviä asukuvia kun oma käsi ei riitä ja sit jengi alkaa valittelee huonoo laatuu etc..Nuo kuvat on mieheni kyllä napsinut (välillä hän jaksaa) oltiin käelyllä sillon. Joskus äitini ottaa tai kaverit. Toivottavasti jonain päivänä olisi se valokuvaaja messissä ;)

      Poista
  6. Aiva upea asu sekä nahkatakin kanssa että ilman. Mutta minustakin mekko on liian lyhyt, eli tiukat farkut alle ettei tarvitse paljaalla pepulla istua ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TNX :) ei se oikeasti niin lyhyt ole..hyvin pystyn istuu..eikä edes jää semmosia raitoja jalkoihin jos on huono tuoli, sen verran pituutta..;)

      Poista
  7. minusta mekko ei todellakaan ole liian lyhyt, itse rakastan mekkoja ja mahd. lyhyt on aina kivempi! muuten olisi mummomainen olo ;) koska olet ostanut mekkosi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ostin viikko sitten itiksen zarasta. Kipinkapin sinne, jos asut helsingissä :)

      Poista
  8. Just sopivan mittainen mekko, kun on hyvnnäköiset ja päivettyneet sääret:)

    VastaaPoista
  9. Katoinpa, että onpa samanlainen mekko mitä katselin äsken Mangon sivuilla mutta tuossa olikin pienemmän kukat :D. Ja on tuo ehkä eri mallinenkin. Kuitenkin kukkamekkoja molemmat. Toisinaan kukkamekot on todella söpöjä, mutta ne voi olla myös tosi tätimäisiä.

    Tuo on ainakin tosi ihanan näköinen ja sopii muutenkin tohon asuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin totta että niistä tulee helposti mummomaisia. Kiitos sulle...munkin mielestä tää malli on onnistunut päälläni. Ettei ihan TÄTI MONIKAna kävele tuolla kaduilla ;))

      Poista