expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 25. elokuuta 2013

The naked truth osa 1 : VASTAUKSIA.

-Oletko onnellinen?
 Olen.

-Missä tapasitte miehesi kanssa?      
 Hän tuli kuokkailee Tony's deliin jossa olin viettämässä 10 suomenruotsalaisen mimmin kanssa läksiäisiä. (Mieheni siis tiesi etä olen siellä..oli kuullut. Hän oli siis nähnyt minut ensimmäistä kertaa viikkoa aikaisemmin ravintola Teatterissa ja oli kysellut perääni "kuka tuo mimmi on"  :). 

-Miten sinun ja miehesi suhde eteni?     
 Se oli monimutkainen. Minä olin kihloissa (kaukosuhteessa). Miehenikin oli pari viikkoa minua ennen alkanut tapailee yhtä tyttöä, jota hän tapaili tammikuuhun asti. Syksyn aikana meillä oli jotain säätöä, mut sit päätettiin että emme ole tekemisissä. Tammikuun lopussa tai helmikuussa törmäsimme sattumalta ja suhde saikin uuden käänteen. 

-Rakastuitko mieheesi heti ensihetkellä? Ihastuin vahvasti, joka oli väärin koska minä olin kihloissa (vaikka ei vahvasti mennytkään niin silti)..mieheni on sosiaalisesti hyvin lahjakas. Se on ihailtavaa. Hän osaa viihdyttää. Ihastuin myös ulkonäköön ja hupparityyliin. Hän täyttää kriteerini unelmamiehestäni. Tarpeeksi haastava, kalju ja vähän parrakas. Osaa myös kaataa samppanjaa ;) ja käydä jaskan grillillä ;)

-Oletteko kihloissa tai oletteko suunnitelleet naimisiin menemistä? Emme ole kihloissa. Olemme puhuneet noista asioista.

-Tuletko hyvin miehesi muiden lasten kanssa toimeen? Tulen <3.

-Onko miehesi ex mukava ja tuletteko toimeen? 
Hän on mukava ja tulemme toimeen. Kesällä hän hoiti Lucaakin välillä :)

-Onko sinua kiusattu koskaan, esim koulussa? 

Ei ole kiusattu, mutta kateellisia tyttöjä on ollut.
-Haluaisitko asua suomessa vai ulkomailla mieluummin pysyvästi? 
Tällä hetkellä ajattelen että Suomessa. Luca ruotsinkieliseen kouluun ja Helsingissä asuttais, siis siitä haaveilen.

-Kuinka monta kertaa olet seurustellut elämässäsi vakavasti?
 3 kertaa.

-Onko miehesi se THE ONE? 
ON JA ISOSTI :D

-Meneekö teillä koskaan miehesi kanssa huonosti, riitelettekö koskaan? 
Menee, me riidellään kyllä, terveellistä välillä olla vähän actionii...päällimmäiset syyt: mun temperamenttisuus kun oon tunteilla..sillon koko keskustelutaitonikin hävii jonnekkin ja musta tulee vaan ihan hysteerinen, eikä mieheni jaksa mua kuunnella. Kylmänä vaan ilmoittaa että hän menee nyt toiseen huoneeseen, suihkuun, jopa pois kotoa ja keskustelee vasta sitten kun olen rauhoittunut. Tulen aina olemaan huono ja ärsyttävä riitelijä tai asioiden käsittelijä jos ne vähänkään liittyy minuun, mieheeni, meidän suhteeseen. En ole looginen enkä osaa rationaalisesti käsitellä heti, tarvitsen aikaa. Osaan pyytää anteeksi, siinä olen hyvä ja tiedostan siis heikot puoleni.

-Oletko oiekasti noin TÄYDELLINEN? 
HAH..:D

-Kerro jotain huonoja piirteitä itsestäsi? Ajattelemattomuutta ennen kuin sanon jotain (välillä puhun ja puhun eikä ole päätä eikä häntää asiassa), liiallinen herkkyys, mustasukkaisuus, pelko (tulevaisuuden pelko), mitä jos? ajattelutapa, liika murehtiminen (isältäni peritty), välillä liian kiltti. pitäisikö kysyä myös mieheltäni ?

-Haluatko vielä lisää lapsia? Ehkä myöhemmin, nyt ei ole lainkaan vauvakuumetta. 

-Mitä jos Lucasta tulisi GAy? 
100% tuki. 

-Lempivaatemerkkisi? 
Zara :)

-Saako mies olla karvainen? 
Saa..muttei liikaa.

-Tykkäätkö enemmän ns.renttutyylistä vai business miehillä siis? 
Renttu...siis mun suurin heikkous miehen pukeutumisessa on HUPPARI. Olen aina fiilannut räppiä, ja pidän huppareista, maastokuosista, tpaidoista, lenkkareista, pipoista miehillä. Mieheni pukeutuu juuri minun makuuni. Lovin it. Esim rakastan Eminemin pukeutumista...(en tarkoita hiphop tyyliä jossa paidat roikkuu kun paitulit). NO thank you pukumiehille!
JUU, EI OLE VAUVAKUUMETTA :))
                          

35 kommenttia:

 1. Oletko oiekasti noin TÄYDELLINEN?
  HAH..:D

  Ootko itse keksinyt nä kysymykset? Siltä nayttää. Voi Didem pikkuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi alkaisin keksimään? Onko se sinulta pois että joku pitää minusta? Julkaisen kaikki kysymykset (paitsi sekstistiset) ja kommentit, myös SINUN! Pyysin kysymyksisä...sain niitä huiman määrän ja niihin vastan. ENJOY BABY ;)

   Poista
  2. hahahah... :D huomionkipeä oot! Jos sait huiman määrän kysymyksiä niin MIKSI valitsit just ton? miksi?

   Poista
  3. Oletko hölmö? Minä pyydän kysymyksiä ja niihin kaikkiin myös vastaan. Tässä oli VASTAUKSET OSA 1. Näet kaikki kysymykset "kiitoksia ja kysymyksiä" postauksessa..jäikö jokin vielä epäselväksi?

   Poista
  4. Voi apua mikä anonyymi!!:D kannattaisi lukea postauksia taaksepäin niin näkisi kirjoituksen jossa pyydät kysymyksiä sekä kommenteissa kaikki kysymykset!:)
   Älä välitä noista!:) jatka samaan malliin!!!:)

   Poista
  5. Olen ihan sama mieltä anonyymin kanssa tai ymmärän kyllä täysin sen pointin. Sinä Didem, koko ajan korostat miten kaikki ihailevat sinua. Miksi lesoat? Ole nöyrempi. Kyllä kaikki näkee että olet kaunis. Ja se että petit sun ex-kihlatun... Noooh, actions speak better than words, don't they? Tästä et kyllä saa enää pisteitä rehellisyydestä. Mä joskus oikeasti tykkäsin sun blogista.

   Poista
  6. Millä tavalla korostan? Mielelläni kuulen. Tämä blogi kertoo minusta, minun vaatteista, elämästäni, tekemisistäni..niin itsestäni kyllä puhun enimmäkseen. Sen minkä tosiaan kuulisin on se että miten korostan ja leson kuinka minua ihaillaan. Poimi mulle fraasi jossa postauksistani jossa kerron kuinka minua ihaillaan. Pettämiseni onkin elämäni suurin virhe, olenkin oppinut siitä jotain, nimenomaan sen rehellisyyden asioihin, oli sitten kuinka paha asia. Mua ei haittaa ettet pidä blogistani. This is me ...enkä todellakaan miellytä kaikkia. Kävijäluvut kuitenkin kertoo jotain että silti teitä jotka ette pidä niin kiinnostaa tulla katsomaan.

   Poista
  7. No eiköhän ton yhen postauksen otsikkokin (Katseenkääntäjä asu Bahnhofstrassella) kerro jo tarpeeks :D

   Poista
  8. Hyvä ihminen. Sun otsikot varmaan olisikin niin tylsiä ettei niiden perusteella edes jaksaisi vilkaista sisältöä.Tuossa otsikossa olen ainakin onnistunut saamaan aikaan reaktiota. Kiitos siitä! Sit täytyy sulle vielä tarkentaa kun et muuten näytä ymmärtävän. Kyseessä on ASU joka käntää katseet: eli puhutaan vaatteesta, kankaanpalasesta ihmsien päällä..tässä tapauksessa myös koroista (eli kengistä, niin varmasti ei tule väärinkäsityksiä) nämä siis kääntävät katseen, olivat ne sitten minun päälläni tai sinun päälläsi. Enää en jaksa vastailla enempää tämmöisiin hölmöyksiin. Minusta ei tarvii pitää, sen voi sanoa suoraan. Mut nämä väitteet ja mielipiteet eivät saa mua millään tavalla miettimään mitä pitäisi itsessäni kehittää. Tosiaan, jos kirjoitustapani häiritsee sinua niin älä tule lukemaan.

   Poista
  9. Voi jestas mitä anoja! Siis eikö porukka osaa lukea vai mitä? Kyllä nyt hölmökin tajuaa että tuossa otsikossa "Katseenkääntäjä asu Bahnhofstrassella" puhutaan ASUSTA, siitä mitä on päällä eikä itse henkilöstä että aah olen niin katseenkääntäjä :D Kateelliset taitaa täällä huudella, kun pitää alkaa vääristelemään asioita. Itse sen sijaan olen hämmästynyt miten aidolta ja ihanalta ihmiseltä didem vaikuttaa, sillä alussa kun aloin lukemaan blogia, katselin vain kuvat ja ajattelin että joo siinä on joku tytteli taas iskenyt itsellensä miehen rahan takia mutta nyt kun olen pidemmän aikaa lukenut kaikki kirjoituksetkin enkä vain katsellut kuvia niin voi että on kyllä mielipide muuttunut ja blogista tullut yksi suosikki blogeistani! Didem olet ihana, jatka samaan malliin!! :)

   Ja tuohon ex kihlattuun liittyen, kaikki tekee virheitä elämässä ja niistä oppii. En usko että kukaan näistä moittijoista on täällä itse joku pyhimys, puhdas pulmunen.

   Poista
  10. pettäminen on väärin, mutta en nyt pidä sitä virheenä Didemin kohdalla, ilman tätä "virhettä" hänellä ei olisi unelmiensa miestä, eikä lastaan?

   Poista
 2. Oletko väleissä sun ex-kihlatun kanssa? Petitkö häntä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme ole tekimissä ex-kihlattuni kanssa. Suhde oli monimutkainen enkä sitä lähde täällä avaamaan sen enempää. Helpon elämän jos olisin halunnut, niin exäni kanssa se olisi mahdollistunut. Sydän sanoi muuta ja oli liian helppoa jäädä roikkumaan kun toinen poissa koko ajan ulkomailla, kun se että lopettaa ajoissa. Eli vastaus on: kyllä petin.

   Poista
  2. Miksi niin suuri haloo pettämisestä? Pettäminen on nykyään arkipäivää. Jos olet huonossa tai muuten vaan sellaisessa suhteessa, ettei kaikki mene nappiin, on pettämisen riskit suuremmat. Elämä vaan on joskus sellaista. Naimisiin meno tai kihlaus ei sitä estä.

   Ei siinä muuta voi tehdä, kun pyytää anteeksi ja mahdollisesti häipyä suhteesta.

   Poista
 3. Hej Didem!

  Kan du inte berätta lite om hur din mamma och pappa träffades? Visst är han turk? Har det gått bra trots olika kulturer etc?

  Ha en fin dag :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hejssan! Jag vill inte blanda min familj i denhär bloggen desto mer. Frågorna ska behandla mig för de mesta, men svarar också på frågor om Luca eller min man. Hoppas du förstår? Men såhär kort kan ja säga att pappa kom ti finland inom dom 40 första turkarna. Som du kan tänka dig så för en utlänning på den tiden var det inte kanske så lätt att bli accepterad till en finlandsvvensk familj, men pappa e den hjärligaste mänskan jag vet o han ha klara sig mer än bra o alla älskar honom. Så de har endast varit en rikedom fö släkten här att ha blandade kulturer. Ha en skön kväll :)

   Poista
 4. SÄ OLET IHAN HUIPPU! Älä välitä noista kateellisista anonyymeistä, jotka jauhaa vaan....
  He jauhavat, koska olet MIELENKIINTOINEN JA KAUNIS! SÄ olet oikeasti tän hetken PARAS BLOGGAAJA!
  Sä olet tyylikäs, sun blogi on hauska, erittäin mielenkiintoinen, sä omaat hyvän itseironian taidon(se taito puuttuu perussuomalaisilta) ;D
  Sä olet oikeasti lahjakas kirjoittamaan, sua jaksaa oikeasti lukea, toisin kuin näitä suomen suosituimpia xenioita, jotka mainostavat vaan nellyjä sun muita. Ja mamma mia sun TYYLI, kuin hollywoodist ;)
  Pidä tuo oma rohkea stailis ! Sä oikeasti erotut muista! Toivottavasti sun blogi saa paljon lukijoita ja sais vielä jonkun ansaitsemansa HUIPPUDIILIN! Sä voisit tehdä bloggaamista ihan työksesi! KEEP ROLLIN` BABE ;)
  SYysterveisin, Mimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS, TULI TOSI HYVÄ MIELI <3. Olen tosi iloinen jos voin tuoda kivaa sisältöä lukijoilleni. Yksi unelma onkin saada tehdä tätä jonain päivänä työkseni :). Minua lukemalla ja jakamalla te autatte. ps. Juoksin mieheni luokse ja törttäsin ison pusun hänen suulle, koska ilahduin niin tästä sun kommentista ...hahah. I keep rollin`hihi..Pusut ja halit -d-

   Poista
 5. hej didem!

  Du nämner om att du gärna vill kunna börja "jobba" genom att blogga, och det finns en del som lyckas med. Om du har lust till att få inspis av lite andra framgångsrika nordiska bloggare och kanske få ideer på hur du kan utveckla din blogg för att locka annonsörer osv (de här människorna lever delvis eller helt på sina bloggar):

  passionsforfashion.dk
  Angelica Blick
  Kenza Zouiten
  Emily Salomon

  Roligt att följa med ditt liv :) keep on bloggin'!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej på dej :) ABSOLUT! Jag tar gärna emot tips o namn på framgångsrika bloggar. Tusen tack för dessa. <3 Roligt med lite nya namn. De värmer mitt hjärta att du trivs här. Gonatt <3

   Poista
 6. Haha, voi ei noita Anoja...

  Kiitos kivasta blogista! Musta on hauska lueskella erilailla elämässä menestyneiden itsevarmojen naisten blogeja (jollainen taidan itsekin olla ;)). Jatka samaan malliin äläkä välitä hölmöistä kommenteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 onko sulla blogia? Linkitä niin käyn vilkaisemassa :)

   Poista
 7. Ihana, rehellinen Didem. DU ÄR TOPPEN!

  VastaaPoista
 8. Kivoja kysymyksiä ja vastauksia. Tuo sinun vatsasi oli valtava, kysyikö kukaan että odotatko kaksosia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei itse asiassa kysynyt...mutta se oli valtava. Pitkään pystyin peittää vatsaani. Tuo on otettu pari päivää ennen sektiota. Se oli kyl huikee, muistan sen pääivän koska oli tosi kuuma ja oltiin menossa rannalle. Se oli kyl iso, varsinkin kun muuten olin aika pieni. Takaa katsottuna ei huomannut että olen raskaana..maha oli niin edessä :)

   Poista
  2. Meidän tyttö syntyi tammikuussa, joten kuumuus ei todellakaan häirinnyt. Ehkä tuo suuruus tosiaan korostuu, kun olet itse niin pienikokoinen ja kuvakulmakin saattaa korostaa. Minullakin on kuva pari päivää ennen synnytystä ja vatsa näyttää isolta, mutta kun se tuli pikkuhiljaa niin ei se häirinnyt.

   Poista
  3. Hei, en ole kauan blogiasi vielä seurannut, joten en tiedä sinusta kovin paljon (mikäli olet asiaa joskus aikaisemmin avannut täällä). Katsoin itsekin, että Lucaa odottaessasi sinulla oli todellakin iso vatsa, kun olet itse vielä hyvin siro. :) Mainitsit sektiosta tuossa vastauksessasi toiselle lukijalle ja haluaisinkin kysyä, että miksi valitsit sektion vai suositeltiinko sitä sinulle jostain tietystä syystä? Olen itse nimittäin TODELLA synnytyskammoinen ja lapsen hankkiminen on ajankohtaista. Olen jo nyt etukäteen pohdiskellut alatiesynnytyksen ja sektion välillä.. Ymmärrän, jos tämä on liian henkilökohtaista etkä halua vastata. Kysyn vaan siksi, että saisin mielipiteitä ja kokemuksia molemmista synnytystavoista ja lähinnä, että miksi niihin päädytään. Sinulla on kivasti toteutettu blogi, kiitos siitä. :)

   Poista
  4. Heippa! Pystyt lukemaan synnytyksestäni tuolta: http://bydidem.blogspot.com/2012/11/matka-uuteen-elamaan-part-3-sektio.html ...mutta voin siis sanoa että halusin tise sektioo. Pelkään alatiesynnytystä ja hyvin itsekkäästi (joidenkin mielestäni varmaan) ajattelen että en halua että paikat muuttuu siellä alhaalla :)) Mä valitsisin sektion anytime uudestaan. Koska asumem Sveitsissä niin siellä oli helppo valita sektio koska se on 50/50 Sveitsissä. Moni ottaa sektion. Suomessahan sitä halveksutaan ja monilla on mielipide asiasta, myös on on aika mahdoton saada sektioo jos syy on pelko. Toivottavasti auttoi. Ainii :)) vielä se että molemmissa on tietty riskit, sektio toimenpide on tosi nopee mut lapelle shokki, koska vauva ei ole valmistautunut siihen että nyt ulos ..arpi on tosi siisti ja almost näkymätön. toipuminen on hyvin yksilöllistä, minä kävelin jo samana iltana. Käy lukee se Matka uuten elämään part 3...niin ehkä saat vielä siitäkin jotain lisää. Tosi ihana kun olet löytänyt tänne <3 halit xx

   Poista
 9. Mun mielestä on jännittävää miten jotkut ihmiset yrittävät muuttaa seuraamiensa bloggaajien asenteita tai elämäntapoja... Ei kai kukaan mene todellisuudessa kadullakaan sanomaan suoraan että "hei, sä korostat itseäs liikaa, sun pitää olla nöyrempi!" vaikka ajatteliskin niin.. En voi ymmärtää minkä takia kukaan seuraa semmoisen ihmisen elämää joka ärsyttää, tai josta muuten vaan tulee noin paha mieli?

  No joo, netissähän ei tunnetusti tarvita käytöstapoja kun ei tarvitse edustaa todellista itseään. Mä pidän sun blogista nimenomaan siksi, että vaikutat tosi rehelliseltä. Musta on siistiä lukea että niilläkin tyylikkäillä ihmisillä jotka tuolla kadulla kääntää katseet, on samanlaisia ongelmia kuin "muillakin". Sulla on aivan upea tyyli, ihana tapa kirjoittaa, ja olet myös tartuttanut muhun ton rakkauskärpäsen. Mun mies ja meidän parisuhde kiittää siitä, miten muistutat ettei ällöromantiikka oo vain teinien juttu! ;) Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun viimeinen lause <3 <3 <3 Kiitos kiitos ja vielä kerran kiitos. Tosi hyvä olo siitä että minä voin tuoda hyvää mieltä, inspiraatiota ja tuon rakkauskärpäsenkin <3 Onnea teille ja ihanaa syksyä sinnekkin. Kiitos sulle!!

   Poista
 10. Toi on kyllä oltava oudoin näkemäni raskausmaha ikinä? Rintoja ei ole ja näyttää ihan oudolta.. Ei kyllä mikään kaunis. On jännä nähdä miten sä olit ylä-asteella aina niin nenä ilmassa kun kävelit käytävillä. Pidit itseäsi aina toisia parempina. Nyt oletkin naimissa vanhan ukon kanssa joka on jo oman perheensä kasvattanut ja elät hänen varoillaan. En voi sanoa kadehtivani.. Kulissimaista elämää. Itse haluaisin ainakin menestyä omalla työllä ja saavutuksilla. Ensin isi maksoi ja nyt aviomies maksaa. Voi Didem... :) Älä pistä suomalaisen kateuden piikkiin sillä olisin mielummin sossupummi kun sinun asemassa.

  VastaaPoista