expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 23. elokuuta 2013

Suihkun jälkeen henk.kohtainen kampaajani hoitaa

Rutiinit suihkun ja hiustenpesun jälkeen ovat aina samat. Pöristelen hiukseni ja sen jälkeen voitelen kasvoilleni Lumenen silmänympärysvoidetta ja kevyttä päivävoidetta. Vartalolleni hieron bodyshopin vartalovoita. Tällä hetkellä minulla on Moringa morning tuoksuinen vartalovoi sieltä. Tangle Teezer ja Bonacuren hairtherapy (ihan paras latvoille) avaa hiukseni tosi hyvin ja pärjäisin ilman harjaakin, mut käytän silti välillä harjaa. Teidän on pakko katsoa lyhyt viedo jonka mieheni tuli kuvaamaan kylppäriin. Luca harjaa hiuksiani. Siis hän muutenkin rakastaa kaikki aineita, purkkeja ja kampaa, hiustenkuivaajaa etc..ja mun pikkuinen otti harjan käteen ja äänteli että pitää istahtaa. Sen jälkeen hän 30 minuuttia harjasi hiuksiani. Välillä vaihtoi harjan johonkin purkkiin ja leikki että laittaa sitä hiuksiini. Suloista <3 Joten eilen mun 15 kk poikani selvitti hiukseni! RESPECT! ;) GO GO Lucan Salonki ;)



 
 

14 kommenttia:

  1. Ihana Luca!! :D kuivaako sun tukka muuten miten nopeasti, kun on niin paksut hiukset? mulla ei meinaa mitenkään kuivua, saa aina ikuisuuden föönata vaikka ei erityisen paku tukka edes ole..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä harvemmin föönaan ja hitaasti kuivuu kyllä :/ yleensä illalla pesen hiukseni ja sit nukun vähän kosteilla hiuksilla jotka aamuun mennessä ovat kuivuneet.

      Poista
  2. suloinen video! :)

    VastaaPoista
  3. ADORABLE LUCA !!!!!! He`s so CUTE!!!!!!!! Can I ask what brush you use? Looking different than normal brush! And you really are MISS BEAUTY!!!!! Look that face!!!!! AU NATURAL AND SOOOOOOOOOOOOO FUCKING PRETTY FACE! ;)
    -Evelyn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I know...He's such a cutie <3 Brush is called TANGLE TEEZER. google it. The best brush ever! I really recommend it :) It looks like a brush for dogs..hehe. tnx Evelyn ;) <3

      Poista
  4. Mitä/minkä merkkisiä hiustenpesu aineita käytät hiuksiisi? :)

    VastaaPoista
  5. Hahahahaha.....Ihanan söötti kampaaja sulla:)

    VastaaPoista
  6. Onko Lucallakin vähän kiharat hiukset?

    VastaaPoista
  7. Moikka!Tykkään sun blogista ihan hirmuisesti.Se erottuu muista omalla raikkaalla,avoimella ja elämänmyönteisellä ilmeellään muista.Tykkään sun tyylistä olla suora,elät niin kuin itse näet parhaaksi etkä ole yliherkkä kommenteille.

    Jotta blogisi olisi VIELÄ parempi niin saanen ehdottaa kuvien parannusta.Olisi kiva jos joku muu ottaisi kuvasi tai käyttäisit jalustaa,koska nuo peilin kautta otetut iPhone kuvat eivät ole eduksesi.Tämä video oli tosi kiva ja odotan,että kuvaat lisää jatkossakin.

    Kaikkea hyvää sinulle ja ihanalle pojallesi!


    Zehra

    VastaaPoista
  8. Voi miten ihana tuttikansalainen! :)

    VastaaPoista