expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Turkkilaiset lihapullat - KÖFTE

 Tarvitset:
1 kg naudanjauhelihaa 
2tl mustapippuria jauhettuna 
1/2 rkl valkosipulijauhe 
1rkl turkkilaista jauheuttua kuminaa 
1 tl suolaa 
4 oksaa persiljaa silputtuna 
Puolikas raastettu sipuli 
1 kananmuna 
4rkl korppujauhoa.  

Vaivaa taikina lihapullataikinaksi. Tee ohkasia ovaaleja pihvejä. Paista oliiviöljyssä tai grillaa. Tarjoile lisukkeena valk.sipuli-turkkilaistajogurttia :)
Mukava oli herätä tähän päivään, kun yön aikan oli tullut taas niin mieltä piristäviä kommentteja teiltä <3 Kiitos rakkaat <3 Arvostan <3   Noh, tänään sit lihapullien tekoon, minäkin aijon tehdä näitä. Katsotaan onnistunko yhtä hyvin kuin isäni ;)

4 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun olet alkanut päivittää näin usein blogia! Keep on going!

    Ps. teelusikallinen lyhennetään ihan vain tl. Ruokalusikallinen rkl ja tölkki tlk. puspus <3

    VastaaPoista
  2. Herkulliselta näyttää! :) Pitää testaa, saa vähän vaihtelua normi lihapulliin. Tee joskus postaus Sveitsistä, Zürichistä.. Ois kiva nähdä ja kuulla millasta siellä on. KOvasti haluisin myös perheen kanssa päästä käymää Sveitsissä. Oletko Bernissä käynyt? Itse olen vaan paikasta lueskellut ja tuntuu viehättävältä paikalta.. Mutta mukavaa viikkoa teille sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bern on kaunis paikka. ehdottomasti jos tänne tuutte niin meette käymään sielläkin :) Ehkä mä voisin tehdä postauksen täällä asumisesta, hyvistä ravintoloista, shoppailusta, nähtävyyksistä..:) ps. Herkullista myös on..lihapullat siis :) Oikein mukavaa viikkoa sinne myös. Kauniita unia, xx

      Poista